РАВДА колела под наем, РАВДА наем на велосипеди

Колело под наем в Равда » Цена на велосипеди под наем » Равда
Mon Hi: 
Low: 
29°
20°
Равда
Temperature21°C
Tue Hi: 
Low: 
30°
21°
Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В РАВДА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Равда - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Равда » Онлайн търсене

Равда Велосипеди под наем » Категории

Равда Велосипеди под наем » Модели

Равда » Под наем

Равда » Информация

Наем на велосипед в Равда. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Равда е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Равда. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Равда и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Равда и България.

Колела под наем в Равда »

Малкото ваканционно селище Равда е разположено между Несебър и Ахелой, на 30 км северно от Бургас и на 5 км южно от Слънчев бряг. Равда е по-спокойна морска дестинация в сравнение с по-големите и оживени свои съседи Слънчев бряг и Несебър. Въпреки това, селището предлага разнообразие от новопостроени хотели, частни вили и фамилни къщи, които ще задоволят всеки вкус. Ако се нуждаете от кола под наем в Равда, за да разгледате близките курорти Несебър, Слънчев бряг, Ахелой и Поморие, на Motoroads.com ще намерите едни от най-конкурентните цени и преференциални условия за наем на автомобили, заедно с една от най-бързите и сигурни онлайн резервационни рент а кар системи в България.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Равда.

  Равда »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Равда »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Равда »  Изчислете цена за наем на велосипед