РАВДА колела под наем » РАВДА наем на велосипеди

Wed Hi: 
Low: 
11°
Равда
Temperature12°C
Thu Hi: 
Low: 
10°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Равда » Цена на велосипеди под наем » Равда
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В РАВДА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Равда - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Равда » Онлайн търсене

Равда Велосипеди под наем » Категории

Равда Велосипеди под наем » Модели

Равда » Под наем

Равда » Информация

Наем на велосипед в Равда. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Равда е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Равда. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Равда и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Равда и България.

Колела под наем в Равда »

Малкото ваканционно селище Равда е разположено между Несебър и Ахелой, на 30 км северно от Бургас и на 5 км южно от Слънчев бряг. Равда е по-спокойна морска дестинация в сравнение с по-големите и оживени свои съседи Слънчев бряг и Несебър. Въпреки това, селището предлага разнообразие от новопостроени хотели, частни вили и фамилни къщи, които ще задоволят всеки вкус. Ако се нуждаете от кола под наем в Равда, за да разгледате близките курорти Несебър, Слънчев бряг, Ахелой и Поморие, на Motoroads.com ще намерите едни от най-конкурентните цени и преференциални условия за наем на автомобили, заедно с една от най-бързите и сигурни онлайн резервационни рент а кар системи в България.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Равда.

  Равда »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Равда »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Равда »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer