ДЮНИ колела под наем, ДЮНИ наем на велосипеди

Колело под наем в Дюни » Цена на велосипеди под наем » Дюни
Mon Hi: 
Low: 
28°
22°
Дюни
Temperature24°C
Tue Hi: 
Low: 
27°
24°
Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ДЮНИ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Дюни - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Дюни » Онлайн търсене

Дюни Велосипеди под наем » Категории

Дюни Велосипеди под наем » Модели

Дюни » Под наем

Дюни » Информация

Наем на велосипед в Дюни. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Дюни е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Дюни. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Дюни и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Дюни и България.

Колела под наем в Дюни »

Ваканционно селище Дюни е съвременен морски курорт, разположен на южната българска ривиера, на 8 км от Созопол и на 40 км от Бургас. Дюни е прочут със своите невероятни пясъчни плажове, които се простират на 3 км на юг и са осеяни с естествени дюни, с плиткото си и спокойно море, с луксозните си хотели под формата на атрактивни варосани вили, разположени сред естествена горска растителсност и с идеална гледка към морето. Може да се насладите на голямо разнообразие от водни спортове, както и на всякакви видове туристически услуги в Дюни. Така че курорта е идеално място за почивка за всички спортни ентусиасти и семейства с деца. Ако се нуждаете от кола под наем в Дюни, Motoroads.com ви дава възможност да наемете автомобил под наем в Дюни онлайн на атрактивни цени и да се възползвате от нашия лесен за използване резервационен метод, който покрива всички страни на вашия рент а кар в Дюни. Ако наемете кола в този отличен морски курорт, може да посетите живописния Созопол, интересните резервати Аркутино и Алепу или девствени плажове в района, а също така да разгледате река Ропотамо и природния резерват Ропотамо.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Дюни.

  Дюни »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Дюни »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Дюни »  Изчислете цена за наем на велосипед