ДЮНИ колела под наем » ДЮНИ наем на велосипеди

Wed Hi: 
Low: 
11°
Дюни
Temperature10°C
Thu Hi: 
Low: 

Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Дюни » Цена на велосипеди под наем » Дюни
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ДЮНИ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Дюни - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Дюни » Онлайн търсене

Дюни Велосипеди под наем » Категории

Дюни Велосипеди под наем » Модели

Дюни » Под наем

Дюни » Информация

Наем на велосипед в Дюни. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Дюни е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Дюни. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Дюни и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Дюни и България.

Колела под наем в Дюни »

Ваканционно селище Дюни е съвременен морски курорт, разположен на южната българска ривиера, на 8 км от Созопол и на 40 км от Бургас. Дюни е прочут със своите невероятни пясъчни плажове, които се простират на 3 км на юг и са осеяни с естествени дюни, с плиткото си и спокойно море, с луксозните си хотели под формата на атрактивни варосани вили, разположени сред естествена горска растителсност и с идеална гледка към морето. Може да се насладите на голямо разнообразие от водни спортове, както и на всякакви видове туристически услуги в Дюни. Така че курорта е идеално място за почивка за всички спортни ентусиасти и семейства с деца. Ако се нуждаете от кола под наем в Дюни, Motoroads.com ви дава възможност да наемете автомобил под наем в Дюни онлайн на атрактивни цени и да се възползвате от нашия лесен за използване резервационен метод, който покрива всички страни на вашия рент а кар в Дюни. Ако наемете кола в този отличен морски курорт, може да посетите живописния Созопол, интересните резервати Аркутино и Алепу или девствени плажове в района, а също така да разгледате река Ропотамо и природния резерват Ропотамо.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Дюни.

  Дюни »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Дюни »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Дюни »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer