ДОБРИЧ колела под наем » ДОБРИЧ наем на велосипеди

Mon Hi: 
Low: 
17°
Добрич
Temperature11°C
Tue Hi: 
Low: 
16°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Добрич » Цена на велосипеди под наем » Добрич
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ДОБРИЧ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Добрич - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Добрич » Онлайн търсене

Добрич Велосипеди под наем » Категории

Добрич Велосипеди под наем » Модели

Добрич » Под наем

Добрич » Информация

Наем на велосипед в Добрич. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Добрич е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Добрич. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Добрич и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Добрич и България.

Колела под наем в Добрич »

Град Добрич е икономически и културен център на източна Добруджа. Добрич е на 51 км от Варна и Черноморското крайбрежие, на 512 км североизточно от София и на 35 км от Кардам (на границата с Румъния). Добрич е един от десетте най-големи градове на България и може да се похвали с оживена пешеходна зона, стара част със запазени къщи и дюкяни от 19 век, и една от най-добрите галерии в страната. С една дума Добрич има какво да предложи на своите гости. Сравнително ниските цени на хотелите и ресторантите в Добрич, интересното минало и близостта до черноморския бряг правят града идеалната дестинация за тези, които пътуват с ограничен бюджет. Вие може да разчитате на Motoroads да ви осигури най-добрата като цени и обслужване рент а кар услуга в Добрич. Ако ви е необходима кола под наем, можете да се възползвате от нашата лесна за използване онлайн резервационна система, която съчетава в себе си изключителна сигурност и надеждност, бързина и функционалност.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Добрич.

  Добрич »  Велосипеди под наем ПРОМОЦИЯ  

  Добрич »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Добрич »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Добрич »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer