ДОБРИЧ колела под наем, ДОБРИЧ наем на велосипеди

Колело под наем в Добрич » Цена на велосипеди под наем » Добрич
Fri Hi: 
Low: 
12°
Добрич
Temperature15°C
Sat Hi: 
Low: 
15°
Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ДОБРИЧ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Добрич - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Добрич » Онлайн търсене

Добрич Велосипеди под наем » Категории

Добрич Велосипеди под наем » Модели

Добрич » Под наем

Добрич » Информация

Наем на велосипед в Добрич. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Добрич е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Добрич. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Добрич и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Добрич и България.

Колела под наем в Добрич »

Град Добрич е икономически и културен център на източна Добруджа. Добрич е на 51 км от Варна и Черноморското крайбрежие, на 512 км североизточно от София и на 35 км от Кардам (на границата с Румъния). Добрич е един от десетте най-големи градове на България и може да се похвали с оживена пешеходна зона, стара част със запазени къщи и дюкяни от 19 век, и една от най-добрите галерии в страната. С една дума Добрич има какво да предложи на своите гости. Сравнително ниските цени на хотелите и ресторантите в Добрич, интересното минало и близостта до черноморския бряг правят града идеалната дестинация за тези, които пътуват с ограничен бюджет. Вие може да разчитате на Motoroads да ви осигури най-добрата като цени и обслужване рент а кар услуга в Добрич. Ако ви е необходима кола под наем, можете да се възползвате от нашата лесна за използване онлайн резервационна система, която съчетава в себе си изключителна сигурност и надеждност, бързина и функционалност.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Добрич.

  Добрич »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Добрич »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Добрич »  Изчислете цена за наем на велосипед