СЛЪНЧЕВ ДЕН колела под наем, СЛЪНЧЕВ ДЕН наем на велосипеди

Колело под наем в Слънчев Ден » Цена на велосипеди под наем » Слънчев Ден
Mon Hi: 
Low: 
30°
22°
Слънчев Ден
Temperature31°C
Tue Hi: 
Low: 
33°
26°
Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В СЛЪНЧЕВ ДЕН, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Слънчев Ден - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Слънчев Ден » Онлайн търсене

Слънчев Ден Велосипеди под наем » Категории

Слънчев Ден Велосипеди под наем » Модели

Слънчев Ден » Под наем

Слънчев Ден » Информация

Наем на велосипед в Слънчев Ден. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Слънчев Ден е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Слънчев Ден. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Слънчев Ден и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Слънчев Ден и България.

Колела под наем в Слънчев Ден »

Сравнително новото ваканционно селище Слънчев ден се намира близо до Свети Константин и Елена и на 10 км северно от Варна. Морският курорт привлича туристите с луксозни хотели, спа центрове, естесвени паркове, два минерални извора, дълга един километър плажна ивица и многобройни спортни съоръжения. Ваканционно селище Слънчев ден предлага голямо разнообразие от туристически услуги и е притегателен център главно за летовници на all-inclusive пакети през високия сезон. Много добра идея е да си осигурите кола под наем в Слънчев ден предварително. Системата на Motoroads за онлайн рент а кар резервации ви дава възможността да направите точно това, като може лесно да изберете онлайн предпочитаната от вас кола под наем и да получите потвърждение на резервацията си в реално време. Ваканционно селище Слънчев ден е само на 10 км от центъра на морската столица – Варна, на 16 км от летище Варна и съвсем близо до Евксиновград и неговия дворец.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Слънчев Ден.

  Слънчев Ден »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Слънчев Ден »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Слънчев Ден »  Изчислете цена за наем на велосипед