СОЗОПОЛ колела под наем, СОЗОПОЛ наем на велосипеди

Колело под наем в Созопол » Цена на велосипеди под наем » Созопол
Sun Hi: 
Low: 
17°
11°
Созопол
Temperature14°C
Mon Hi: 
Low: 
18°
13°
Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В СОЗОПОЛ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Созопол - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Созопол » Онлайн търсене

Созопол Велосипеди под наем » Категории

Созопол Велосипеди под наем » Модели

Созопол » Под наем

Созопол » Информация

Наем на велосипед в Созопол. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Созопол е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Созопол. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Созопол и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Созопол и България.

Колела под наем в Созопол »

Град Созопол е един от най-очарователните южни морски курорти и едно от най-древните селища на българското Черноморие. Разположен е на скалист полуостров на 30 км южно от Бургас и на 420 км североизточно от София. Созопол е известен с характерните си дървено-каменни къщи от 19ти век, калдъръмения стар град, уникалната си атмосфера и двата отлични плажа. Созопол е един от най-популярните морски курорти и се посещава от хиляди туристи, на които се предоставят всякакви услуги, включително коли под наем и трансфери. Ако искате да наемете кола в Созопол, Motoroads.com предлага едни от най-конкурентните рент а кар цени в комбинация с една от най-бързите, лесни и сигурни системи за онлайн рент а кар резервации в България. За да достигнете Бургас и Бургаското летище, поемете на север по път 99 и път 9 и след като преминете покрай Бургаските езера, крайбрежното шосе ще ви отведе до летището. Ако желаете да разгледате южното черноморие с кола под наем, ще може да се насладите на едни от най-красивите плажни ивици по продължението на път 99 в южна посока към Дюни, Приморско, Царево и Ахтопол. Със собствен транспорт може много лесно да разгледате и района на север от Созопол, който е осеян с интересни селища, в това число крайбрежните курорти Черноморец, Поморие и Несебър. Созопол е място, което трябва да се види и усети, а това важи с още по-голяма сила по време на фестивала на изкуството Аполония, когато градът става домакин на изложби, класически и джаз концерти, поетични и театрални представления на открито.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Созопол.

  Созопол »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Созопол »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Созопол »  Изчислете цена за наем на велосипед