СОЗОПОЛ колела под наем » СОЗОПОЛ наем на велосипеди

Fri Hi: 
Low: 
11°
Созопол
Temperature10°C
Sat Hi: 
Low: 
10°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Созопол » Цена на велосипеди под наем » Созопол
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В СОЗОПОЛ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Созопол - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Созопол » Онлайн търсене

Созопол Велосипеди под наем » Категории

Созопол Велосипеди под наем » Модели

Созопол » Под наем

Созопол » Информация

Наем на велосипед в Созопол. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Созопол е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Созопол. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Созопол и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Созопол и България.

Колела под наем в Созопол »

Град Созопол е един от най-очарователните южни морски курорти и едно от най-древните селища на българското Черноморие. Разположен е на скалист полуостров на 30 км южно от Бургас и на 420 км североизточно от София. Созопол е известен с характерните си дървено-каменни къщи от 19ти век, калдъръмения стар град, уникалната си атмосфера и двата отлични плажа. Созопол е един от най-популярните морски курорти и се посещава от хиляди туристи, на които се предоставят всякакви услуги, включително коли под наем и трансфери. Ако искате да наемете кола в Созопол, Motoroads.com предлага едни от най-конкурентните рент а кар цени в комбинация с една от най-бързите, лесни и сигурни системи за онлайн рент а кар резервации в България. За да достигнете Бургас и Бургаското летище, поемете на север по път 99 и път 9 и след като преминете покрай Бургаските езера, крайбрежното шосе ще ви отведе до летището. Ако желаете да разгледате южното черноморие с кола под наем, ще може да се насладите на едни от най-красивите плажни ивици по продължението на път 99 в южна посока към Дюни, Приморско, Царево и Ахтопол. Със собствен транспорт може много лесно да разгледате и района на север от Созопол, който е осеян с интересни селища, в това число крайбрежните курорти Черноморец, Поморие и Несебър. Созопол е място, което трябва да се види и усети, а това важи с още по-голяма сила по време на фестивала на изкуството Аполония, когато градът става домакин на изложби, класически и джаз концерти, поетични и театрални представления на открито.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Созопол.

  Созопол »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Созопол »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Созопол »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer