ПРИМОРСКО колела под наем » ПРИМОРСКО наем на велосипеди

Sun Hi: 
Low: 
10°
Приморско
Temperature11°C
Mon Hi: 
Low: 
13°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Приморско » Цена на велосипеди под наем » Приморско
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ПРИМОРСКО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Приморско - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Приморско » Онлайн търсене

Приморско Велосипеди под наем » Категории

Приморско Велосипеди под наем » Модели

Приморско » Под наем

Приморско » Информация

Наем на велосипед в Приморско. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Приморско е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Приморско. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Приморско и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Приморско и България.

Колела под наем в Приморско »

Град Приморско се намира на полуостров, 22 км на юг от Созопол, на 50 км от Бургас и на 70 км от летище Бургас. Приморско се гордее с невероятната си дълга 10 км плажна ивица - една от най-дългите и най–красивите на черноморското крайбрежие, с примамливи хотелски оферти и особено оживен нощен живот, тъй като многобройните нощни партита и клубове са насочени към младата многонационална аудитория в курорта. Ако ви е необходима кола под наем в Приморско и искате да спестите време и пари, възпозлвайте се от нашите преференциални онлайн рент а кар цени, използвайки Motoroads търсачката за коли под наем в Приморско по-долу. Едно пътуване с кола под наем в областа, ще ви отведе до нос Маслен, разположен 6 км южно от Приморско и известен с впечатляващата си естествена форма на фиорд. Не пропускайте да посетите Китен на юг, или едно най-големите тракийски светилища в България на 5 км на север, както и резервата и река Ропотамо, известни със своите редки растителни и пернати животински видове.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Приморско.

  Приморско »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Приморско »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Приморско »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer