ПРИМОРСКО колела под наем, ПРИМОРСКО наем на велосипеди

Колело под наем в Приморско » Цена на велосипеди под наем » Приморско
Sun Hi: 
Low: 
18°
17°
Приморско
Temperature18°C
Mon Hi: 
Low: 

Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ПРИМОРСКО, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Приморско - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Приморско » Онлайн търсене

Приморско Велосипеди под наем » Категории

Приморско Велосипеди под наем » Модели

Приморско » Под наем

Приморско » Информация

Наем на велосипед в Приморско. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Приморско е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Приморско. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Приморско и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Приморско и България.

Колела под наем в Приморско »

Град Приморско се намира на полуостров, 22 км на юг от Созопол, на 50 км от Бургас и на 70 км от летище Бургас. Приморско се гордее с невероятната си дълга 10 км плажна ивица - една от най-дългите и най–красивите на черноморското крайбрежие, с примамливи хотелски оферти и особено оживен нощен живот, тъй като многобройните нощни партита и клубове са насочени към младата многонационална аудитория в курорта. Ако ви е необходима кола под наем в Приморско и искате да спестите време и пари, възпозлвайте се от нашите преференциални онлайн рент а кар цени, използвайки Motoroads търсачката за коли под наем в Приморско по-долу. Едно пътуване с кола под наем в областа, ще ви отведе до нос Маслен, разположен 6 км южно от Приморско и известен с впечатляващата си естествена форма на фиорд. Не пропускайте да посетите Китен на юг, или едно най-големите тракийски светилища в България на 5 км на север, както и резервата и река Ропотамо, известни със своите редки растителни и пернати животински видове.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Приморско.

  Приморско »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Приморско »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Приморско »  Изчислете цена за наем на велосипед