МОНАКО колела под наем » МОНАКО наем на велосипеди

Fri   Sat Монако
Hi: 27° Hi: 26° Temperature 22°C
Low: 22° Low: 21°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Монако » Цена на велосипеди под наем » Монако
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В МОНАКО, МОНАКО.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Монако - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Монако » Онлайн търсене

Монако Велосипеди под наем » Категории

Монако Велосипеди под наем » Модели

Монако » Под наем

Монако » Информация

Наем на велосипед в Монако. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Монако е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Монако. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Монако и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Монако и Монако.

Колела под наем в Монако »

Разположена в южна Франция, втората най-малка страна в света - Княжество Монако е несъмнено най-луксозната и бляскава дестинация на Средиземноморието. Този град-държава граничи с Франция на три страни и със Средиземно море на юг. Центърът на Монако лежи на 16 км от Италия и само на 13 км североизточно от Ница във Франция. Конституционна наследствена монархия, Монако винаги е бил синоним на лукс и блясък, скъпи коли и яхти, казина и данъчен рай за бизнеса. Всяко лято княжеството се превръща в привлекателен център за кралски особи, богати и известни хора, а плажовете и яхт-клубовете са пълни с посетители през летните месеци. Монако е център на най-престижните събития и фестивали през годината - състезанието Гран При от Формула 1, ежегодното шоу с фойерверки и яхтеното изложение на Монако. Тук ще намерите и световноизвестното казино Монте Карло и някои от най-престижните ресторанти в Европа. С мотоциклет под наем всеки посетител може да се докосне до блясъка на Монако. Княжеството има отлични магистрални връзки с всички големи градове във Франция и Италия и е само на кратко разстояние от италианската граница с мотор под наем. Насладете се на спиращите дъха гледки по крайбрежието между Ница и Монако, поемете на север към Алпите или на изток към италианската Ривиера с вашия мотоциклет под наем.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Монако.

  Монако »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Монако »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Монако »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer