СИНЕМОРЕЦ мотори под наем » СИНЕМОРЕЦ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Синеморец » Цена на мотоциклети под наем » Синеморец
СИНЕМОРЕЦ
Map Синеморец
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СИНЕМОРЕЦ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Синеморец включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Синеморец.

Мотори под наем – Синеморец » Онлайн търсене

Синеморец мотори под наем » Категории

Синеморец наем на мотоциклет » Модели

Синеморец » Под наем

Синеморец » Информация

Наем на мотоциклет в Синеморец предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Синеморец или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Синеморец и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Синеморец и България.

Mотоциклети под наем в Синеморец »

Синеморец е разположен на 5 км на юг от Ахтопол, в най-южната част на черноморското крайбрежие, в близост до турската граница. Славата на Синеморец се дължи на неговите плажове - вероятно едни от най-красивите и чисти плажове по цялото крайбрежие, особено дългата 1 км пясъчна плажна ивица, която забавя вливането на реката Велека в морето. В последни години природолюбителите преоткриват Синеморец и като отправна точка за маршрути в привликателната девствена Странджа планина. Най-удобният начин да разгледате околностите на Синеморец е да наемете кола. Ако искате да сте сигурни в качеството на вашата рент а кар услуга в Синеморец, Motoroads е на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и предлага едни от най-конкурентните цени за коли под наем в Синеморец, както и сигурен начин за онлайн плащане и резервации.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Синеморец.

  Синеморец »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Синеморец »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Синеморец »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Синеморец
Hi: 20° Hi: 21° Temperature 18°C
Low: 19° Low: 19°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi