СВЕТИ ВЛАС мотори под наем » СВЕТИ ВЛАС наем на мотоциклети

Mотор под наем в Свети Влас » Цена на мотоциклети под наем » Свети Влас
СВЕТИ ВЛАС
Map Свети Влас
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СВЕТИ ВЛАС, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Свети Влас включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Свети Влас.

Мотори под наем – Свети Влас » Онлайн търсене

Свети Влас мотори под наем » Категории

Свети Влас наем на мотоциклет » Модели

Свети Влас » Под наем

Свети Влас » Информация

Наем на мотоциклет в Свети Влас предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Свети Влас или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Свети Влас и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Свети Влас и България.

Mотоциклети под наем в Свети Влас »

Свети Влас е красиво крайбрежно селище на черноморския бряг, разположено на 4 км североизточно от Елените, на 5 км северно от Слънчев бряг и на 9 км от Несебър. Свети Влас бързо придобива популярност с трите си чудесни плажни ивици, планината, заобикалящите го гори и панорамното си разположение спрямо морската шир. В последните години курортът се развива много динамично с изграждането на ново яхтено пристанище, много нови ваканционни комплекси, вили и хотели и се превърна в предпочитана лятна дестинация особено за семейства с деца и летовници, който искат да избегнат шумните черноморски курорти. Свети Влас обаче по нищо не отстъпва на по-големите курорти откъм предлагани услуги, включително рент а кар. Ако искате да избегнете високите цени, предлагани често от повечето компании за коли под наем през високия летен сезон, системата за коли под наем на Motoroads ви предалага изключително лесен и същевременно богат на детайли начин на резервиране, с който получавате точни рент а кар оферти и можете да запазите предпочитаната от вас кола под наем в реално време само с едно натискане на клавиатурата
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Свети Влас.

  Свети Влас »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Свети Влас »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Свети Влас »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sat   Sun Свети Влас
Hi: 18° Hi: 17° Temperature 15°C
Low: 14° Low: 12°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi