МАДРИД мотори под наем » МАДРИД наем на мотоциклети

Mотор под наем в Мадрид » Цена на мотоциклети под наем » Мадрид
МАДРИД
Map Мадрид
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В МАДРИД, ИСПАНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Мадрид включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Мадрид.

Мотори под наем – Мадрид » Онлайн търсене

Държава:
*Място на вземане:
от
*Дата на вземане:
*Място на връщане:
на/в
*Дата на връщане:

Мадрид мотори под наем » Категории

Мадрид наем на мотоциклет » Модели

Мадрид » Под наем

Мадрид » Информация

Наем на мотоциклет в Мадрид предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Мадрид или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Мадрид и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Мадрид и Испания.

Mотоциклети под наем в Мадрид »

Столицата на Испания - Мадрид е разположена на най-голяма надморска височина от европейските столици, в географския център на Иберийския полуостров и е най-големият град в Испания. Историята на Мадрид е сложна смесица от хора и култури и неговото настояще отразява тази сложност. Столицата на Испания представлява интригуваща ярки смесица от старо и ново. Този контраст се проявява в параклиси от 17-ти век, тесни калдъръмени улички и традиционни тапас барове, съжителстващи с модерни булеварди, престижни търговски центрове и лъскави небостъргачи. Нито един посетител в Мадрид не бива да пропуска музеите Кралица София, Тисен и Прадо - приютил една от най-добрите в света колекции от испански картини и съперничещ си с Лувъра с набора си от шедьоври. Мадрид е вълнуваща туристическа дестинация не само заради великото си минало, но и заради непрекъснато променящия се облик на града, който може да бъде видян в новите икономически проекти, един от които е спечелилият награда нов терминал на мадридското летище Барахас и в новите модерни квартали като Гран Виа. В Мадрид мотоциклетизма има силни традиции, затова не е изненада, че през цялата година мотоциклетите са в движение по улиците на града. Прекарайте почивката си в Мадрид на мотоциклет или скутер под наем и опознайте този развиващ се модерен испански град. С централното си положение на полуострова, Мадрид предлага лесен достъп до всеки един регион в страната и е отлична база за опознаване на близките исторически забележителности като двореца Ел Ескориал и Толедо. С наем на мотоциклет или скутер в Мадрид можете да се отдадете на перфектните живописни маршрути, които планинския терен на Испания предлага само на 30 минути извън центъра на града.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Мадрид.

  Мадрид »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Мадрид »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Мадрид »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sat   Sun Мадрид
Hi: 14° Hi:  Temperature 14°C
Low:  Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter