МАДРИД мотори под наем » МАДРИД наем на мотоциклети

Mотор под наем в Мадрид » Цена на мотоциклети под наем » Мадрид
МАДРИД
Map Мадрид
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В МАДРИД, ИСПАНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Мадрид включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Мадрид.

Мотори под наем – Мадрид » Онлайн търсене

Мадрид мотори под наем » Категории

Мадрид наем на мотоциклет » Модели

Мадрид » Под наем

Мадрид » Информация

Наем на мотоциклет в Мадрид предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Мадрид или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Мадрид и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Мадрид и Испания.

Mотоциклети под наем в Мадрид »

Столицата на Испания - Мадрид е разположена на най-голяма надморска височина от европейските столици, в географския център на Иберийския полуостров и е най-големият град в Испания. Историята на Мадрид е сложна смесица от хора и култури и неговото настояще отразява тази сложност. Столицата на Испания представлява интригуваща ярки смесица от старо и ново. Този контраст се проявява в параклиси от 17-ти век, тесни калдъръмени улички и традиционни тапас барове, съжителстващи с модерни булеварди, престижни търговски центрове и лъскави небостъргачи. Нито един посетител в Мадрид не бива да пропуска музеите Кралица София, Тисен и Прадо - приютил една от най-добрите в света колекции от испански картини и съперничещ си с Лувъра с набора си от шедьоври. Мадрид е вълнуваща туристическа дестинация не само заради великото си минало, но и заради непрекъснато променящия се облик на града, който може да бъде видян в новите икономически проекти, един от които е спечелилият награда нов терминал на мадридското летище Барахас и в новите модерни квартали като Гран Виа. В Мадрид мотоциклетизма има силни традиции, затова не е изненада, че през цялата година мотоциклетите са в движение по улиците на града. Прекарайте почивката си в Мадрид на мотоциклет или скутер под наем и опознайте този развиващ се модерен испански град. С централното си положение на полуострова, Мадрид предлага лесен достъп до всеки един регион в страната и е отлична база за опознаване на близките исторически забележителности като двореца Ел Ескориал и Толедо. С наем на мотоциклет или скутер в Мадрид можете да се отдадете на перфектните живописни маршрути, които планинския терен на Испания предлага само на 30 минути извън центъра на града.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Мадрид.

  Мадрид »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Мадрид »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Мадрид »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Thu   Fri Мадрид
Hi: 24° Hi: 21° Temperature 21°C
Low: 10° Low: 13°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi