МЕЛБЪРН мотори под наем » МЕЛБЪРН наем на мотоциклети

Mотор под наем в Мелбърн » Цена на мотоциклети под наем » Мелбърн
МЕЛБЪРН
Map Мелбърн
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В МЕЛБЪРН, АВСТРАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Мелбърн включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Мелбърн.

Мотори под наем – Мелбърн » Онлайн търсене

Държава:
*Място на вземане:
от
*Дата на вземане:
*Място на връщане:
на/в
*Дата на връщане:

Мелбърн мотори под наем » Категории

Мелбърн наем на мотоциклет » Модели

Мелбърн » Информация

Наем на мотоциклет в Мелбърн предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Мелбърн или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Мелбърн и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Мелбърн и Австралия.

Mотоциклети под наем в Мелбърн »

 
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Мелбърн.

  Мелбърн »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Мелбърн »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Мелбърн »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sun   Mon Мелбърн
Hi: 26° Hi: 19° Temperature 20°C
Low: 18° Low: 14°
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter