ПОРТО мотори под наем » ПОРТО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Порто » Цена на мотоциклети под наем » Порто
ПОРТО
Map Порто
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ПОРТО, ПОРТУГАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Порто включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Порто.

Мотори под наем – Порто » Онлайн търсене

Порто мотори под наем » Категории

Порто наем на мотоциклет » Модели

Порто » Под наем

Порто » Информация

Наем на мотоциклет в Порто предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Порто или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Порто и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Порто и Португалия.

Mотоциклети под наем в Порто »

Вторият по големина град в Португалия след Лисабон и един от най-старите европейски центрове, Порто се намира в северната част на страната, на брега на Атлантическия океан, край устието на река Дуеро. Избран за най-добра европейска дестинация за 2014 от гражданите на Европа, той е въплъщение/съвкупност от история, култура, архитектура, търговия и гастрономия. Смятан за края на познатия свят в миналото, Порто или Опорто ("пристанище" на английски език) има дълга история, датираща от римско време, с основна роля в епохата на Великите географски открития в Атлантическия океан и Африка до съвременния си статут на модерен туристически център и безспорна търговска столица на индустриално развитата северна Португалия. Това се дължи до голяма степен на стратегическото местоположение на Порто – разположен по стръмните брегове на река Дуеро и нейните околности Алто Дуеро. Тук се отглеждат лозята, от които се добива портвайнът - емблемата на Португалия и нейният най-изнасян продукт. Във винарския регион Алто Дуеро се намират едни от най-красивите португалски пейзажи – прекрасните варосани замъци сред терасираните лозови масиви като този в Гимараеш, до които лесно можете да стигнете от Порто с мотоциклет или скутер под наем. Наемът на мотор или скутер е най-лесният и удобен начин да посетите приказната долина Дуеро или прекрасните широки бели плажове на Прая Форно и Прая де Носа Сеньора да Гуя на север. Въпреки, че е чудесна отправна точка за пътешествия с мотор или скутер из разнообразния ландшафт наоколо, Порто е град, който заслужава да бъде посетен заради самия него. С мотор или скутер под наем можете да се потопите в атмосферата на забележителния историческия център на Порто – Рибейра, включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Пъстрата смесица от средновековни реликви, червени покриви и извисяващи се камбанарии, пищни барокови църкви и ресторанти, облицовани с плочки в типичния „азулежо” стил ще ви очарова. Тук се намира и един от най-старите римски паметници в Порто - катедралата на Порто и богато украсената неокласическа Palacio Da Bolsa или Стокова борса. Летище Франсиско де Са Карнейро е удобно разположено само на 11 км северно от центъра на града и обслужва все по-голям брой нискотарифни авиокомпании, превръщайки Порто в удобна за разглеждане с мотор или скутер под наем дестинация. Резервирайте мотоциклет или скутер под наем с Motoroads.com в Порто или от неговото международно летище и оставете този изключителен европейски град да завладее сърцето ви.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Порто.

  Порто »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Порто »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Порто »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Порто
Hi: 13° Hi: 13° Temperature 20°C
Low: 11° Low: 
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi