БЛАГОЕВГРАД мотори под наем » БЛАГОЕВГРАД наем на мотоциклети

Mотор под наем в Благоевград » Цена на мотоциклети под наем » Благоевград
EnglishRussianBulgarian
5°C

   10 Days » 

Sat   Sun  
 Hi: 9°  Hi: 10°
 Low: 2°  Low: 3°  
дек 10
Снимки мотори под наем
NextBack
Наем на мотор в Европа
Благоевград Plaza
БМВ мотори под наем в България
BMW наем на мотоциклет в България
BMW турове с мотори в Европа
Приключенски турове с мотори в Европа
Календар мотор под наем

    Още отзиви . . .Рейтинг на услугата
Рейтинг на услугата
Търсене на мотоцицклет под наемЗапитване за мотори под наемМотоциклети под наем - градове
Map Благоевград

ИСПАНИЯ

ИТАЛИЯ

ФРАНЦИЯ

МОНАКО

ПОРТУГАЛИЯ

ШВЕЙЦАРИЯ

ГЕРМАНИЯ

ХЪРВАТИЯ

РУМЪНИЯ

ГЪРЦИЯ

ТУРЦИЯ

СЛОВЕНИЯ

МАРОКО

АВСТРАЛИЯ

ТАЙЛАНД

БЪЛГАРИЯ

  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БЛАГОЕВГРАД, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Благоевград включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Благоевград.

Мотори под наем – Благоевград » Онлайн търсене

Държава
*Място на вземане
 От  
*Дата на вземане
  Нямам конкретни дати
 

Благоевград мотори под наем » Категории

Благоевград наем на мотоциклет » Модели

Благоевград » Под наем

Благоевград » Информация

Наем на мотоциклет в Благоевград предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Благоевград или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Благоевград и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Благоевград и България.

Mотоциклети под наем в Благоевград »

Оживеният университетски град Благоевград се намира на 100 км южно от София, на 53 км северозападно от Разлог, на 60 км северозападно от известния ски курорт Банско и на 65 км северно от Сандански. С живописния си старинен квартал и модерен център, Благоевград е идеалното място за всякакви социални контакти – от чуждестранните студенти от Американския университет до Пиринския туристически форум. Със своя ярък куптурен живот, богато наследство и удобните траснпортни връзки с останалата част от Пирин планина, Благоевград е и идеалното място, от което може да се разгледа района. Ако търсите бързо и надеждно решение за кола под наем в Благоевград, разгледайте специалните рент а кар оферти за Благоевград от Motoroads по-долу и резервирайте кола под наем в реално време, като използвате нашата лесна и сигурна онлайн резервационна система за коли под наем.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Благоевград.