РИМ мотори под наем » РИМ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Рим » Цена на мотоциклети под наем » Рим
РИМ
Map Рим
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В РИМ, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Рим включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Рим.

Мотори под наем – Рим » Онлайн търсене

Рим мотори под наем » Категории

Рим наем на мотоциклет » Модели

Рим » Под наем

Рим » Информация

Наем на мотоциклет в Рим предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Рим или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Рим и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Рим и Италия.

Mотоциклети под наем в Рим »

Наистина е трудно да се опише един от най-интересните и вълнуващи градове в света - Рим само с няколко изречения. Красиво разположен на седем хълма, Рим е столицата и най-големият град на Италия. Известен и като Вечният град, той се гордее с безброй древни съкровища от Римската империя, епохата на Възраждането и средните векове, с удивителни катедрали, със скулптурните шедьоври на Микеланджело и фонтаните на Бернини, с художествени галерии, приютили картини на Караваджо и фрески от Рафаело - във всеки ъгъл тук има история, а изкуството е буквално навсякъде около Вас. Не е изненадващо, че Рим е един от най-богатите на изкуство градове в света – той е люлка на една от най-великите цивилизации и над хилядолетие е бил център на власт, религия и култура. Най-добрият начин да опознаете Рим е с мотоциклет или скутер под наем. Наемът на мотоциклет или скутер е най-удобният начин за транспорт в този оживен метрополис с тежък трафик. Всъщност, само със скутер или мотоциклет под наем ще имате свободата да разгледате най-живописните маршрути в Рим и да откриете и най-добре пазените му тайни, тъй като двуколесните превозни средства са разрешени във всеки район на историческия център, дори в зоната ZTL (ограничена за трафик зона) и е много по-лесно да паркирате в центъра на Рим в обособените само за двуколесните превозни средства места. Всяко пътешествие из Рим със скутер или мотоциклет под наем Ви предлага автентично изживяване на атмосферата и начина на живот на този уникален град наред с потапянето в неговата историята и изкуство. Най-добрият начин да направите това е с мотоциклет или скутер под наем, което ще улесни достъпа до стотици пицарии, ресторанти, дизайнерски барове, тратории, кафетерии и модни бутици, закътани по площади и малки улички. Рим със сигурност ще Ви удиви с уникалната си комбинация от богато историческо наследство и космополитна атмосфера, която го прави една от най-важните туристически дестинации на света за милиони посетители всяка година. Винаги има още нещо, което може да бъде открито в този пулсиращ от живот град. Винаги има какво да се види сред великолепните останки от исторически забележителности и толкова много неща, които да бъдат изживяни. И най-добрият начин да го направите е с мотоциклет или скутер под наем.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Рим.

  Рим »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Рим »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Рим »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Рим
Hi: 25° Hi: 25° Temperature 24°C
Low: 11° Low: 14°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi