ЗАГРЕБ мотори под наем » ЗАГРЕБ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Загреб » Цена на мотоциклети под наем » Загреб
ЗАГРЕБ
Map Загреб
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЗАГРЕБ, ХЪРВАТСКА.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Загреб включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Загреб.

Мотори под наем – Загреб » Онлайн търсене

Загреб мотори под наем » Категории

Загреб наем на мотоциклет » Модели

Загреб » Информация

Наем на мотоциклет в Загреб предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Загреб или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Загреб и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Загреб и Хърватска.

Mотоциклети под наем в Загреб »

Хърватската столица Загреб е разположена по поречието на река Сава в северозападната част на страната и е най-важният транспортен възел в Хърватия. Именно тук се пресичат главните пътни коридори на Централна и Югоизточна Европа и Средиземноморието, което превръща района на Загреб в център на сухопътната, въздушна и железопътна мрежа на Хърватия. Ако планувате да отседнете в най-големият град на Хърватска или да започнете пътешествието си на Балканите от Загреб, разгледайте нашите оферти за мотоциклети под наем. Опознайте страната с над хиляда острова и повече от 1600 км живописно Адриатическо крайбрежие с мотор под наем от Загреб. Като една от петте най-популярни туристически дестинации в Европа, Хърватия е обичана от мото ентусиастите и заради разнообразна си природа - красиви планини, обширни поля, множество национални паркове, зашеметяващи езера и реки, както и един от най-назъбените морски брегове в света. Хърватските пътища предлагат едно уникално преживяване за мото-туристите и предварителната резервация на мотор от Загреб е най-удобният избор да започнете пътуването си. Мекият климат в Загреб позволява целогодишно каране на мотоциклет, което е още една предпоставка да опознаете града на мотор под наем. Освен заради красивото хърватско крайбрежие и приказната природа, столицата е много популярна дестинация сама по себе си, обичана заради специалната атмосфера, завладяващото историческо и архитектурно наследство, интересните музеи и галерии и наситения на спортни и развлекателни събития календар.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Загреб.

  Загреб »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Загреб »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Загреб »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Загреб
Hi: 20° Hi: 23° Temperature 22°C
Low: 12° Low: 12°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi