БУРГАС мотори под наем » БУРГАС наем на мотоциклети

Mотор под наем в Бургас » Цена на мотоциклети под наем » Бургас
БУРГАС
Map Бургас
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БУРГАС, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Бургас включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Бургас.

Мотори под наем – Бургас » Онлайн търсене

Бургас мотори под наем » Категории

Бургас наем на мотоциклет » Модели

Бургас » Под наем

Бургас » Информация

Наем на мотоциклет в Бургас предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Бургас или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Бургас и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Бургас и България.

Mотоциклети под наем в Бургас »

Бургас е четвъртият по големина град в България и най-голямото морско пристанище в страната. Градът е разположен край едноименния Бургаски залив, и отстои на 386 км източно от София и на 140 км южно от Варна. Стратегическото му местоположение на българското черноморие и модерната транспортна инфраструктура са причините Бургас да е важен рент а кар център за цялата българска ривиера и за всички големи компании за коли под наем. Има и много местни рент-а-кар компании, предлагащи своите успуги в града, но е наистина трудно да се намери цялостен рент а кар пакет на едно място - конкурентни цени за коли под наем, преференциални условия и онлайн резервации на предпочитаните от вас автомобили под наем в реално време. Секцията за коли под наем на Motoroads.com предлага лесна и рентабилна онлайн резервационна система. Един от най-хубавите елементи на тази система е онлайн калкулаторът за коли под наем в Бургас, който точно и ясно калкулира всички разходи, които са включени във вашия рент а кар. Също така може лесно да запазите всяка оферта за кола под наем, която ви харесва и да я добавите в секцията любими на вашия браузър. С бързоразрастващото се Бургаско летище, едноименният град е отправна точка, за посещение на големите морски курорти в района с кола под наем – Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас, Созопол, Дюни, Елените, Ахтопол, Синеморец. Бургас става и все по-популярен център за наемане на коли и за трансфери до дестинации извън граница като Истанбул и Одрин. Ако наемете автомобил в Бургас, ето и няколко полезни насоки как да стигнете до по-големите градове в България: за да стигнете до Пловдив с рент а кар (284 км на запад), поемете по магистрала E773/A6, продължете по път 6, завийте наляво по път 66 и преди Стара Загора поемете надясно по път E80/A1; за да стигнете от Бургас до Варна (140 км на североизток), поемете по E87/път 6, и след Обзор продължете по път Е87; за да стигнете от Бургас до Малко Търново, трябва да хванете магистрала Е87 на юг, която от Царево нататък минава през вътрешността на страната към турската граница; за да стигнете от Бургас до София (449 км на запад), трябва да хванете магистрала Е 773 и преди Стара Загора да поемете по магистрала E80/A1 към София.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Бургас.

  Бургас »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Бургас »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Бургас »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Бургас
Hi:  Hi:  Temperature 4°C
Low:  Low: 
"
Dear Sandy, I was very pleased with the response that I received from Motoroads. They responded promptly to my request, prepared an itinerary, and offered to work with me on any changes in itinerary. Furthermore, they were prepared to accommodate my last-minute request without complaint. I ultimately did not use the company, but only because my time constraints made the trip impractical. But I certainly plan to use their services in the future. In fact, I hope to make plans sufficiently in advance to enable me to take a longer trip next time. I am copying Motoroads on this email so that they are aware of how pleased I was with their service. Many thanks, Griffin Griffin Pivateau