САРДИНИЯ - КАЛЯРИ мотори под наем » САРДИНИЯ - КАЛЯРИ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Сардиния - Каляри » Цена на мотоциклети под наем » Сардиния - Каляри
САРДИНИЯ - КАЛЯРИ
Map Сардиния - Каляри
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В САРДИНИЯ - КАЛЯРИ, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Сардиния - Каляри включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Сардиния - Каляри.

Мотори под наем – Сардиния - Каляри » Онлайн търсене

Сардиния - Каляри мотори под наем » Категории

Сардиния - Каляри наем на мотоциклет » Модели

Сардиния - Каляри » Информация

Наем на мотоциклет в Сардиния - Каляри предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Сардиния - Каляри или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Сардиния - Каляри и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Сардиния - Каляри и Италия.

Mотоциклети под наем в Сардиния - Каляри »

По-близо до Африка отколкото до Италия, остров Сардиния е вторият по големина в Средиземно море след Сицилия. Той ще ви заплени със суровата си природа, скалисто крайбрежие и някои от най-ослепителните и съблазнителни плажове на Средиземно море, намиращи се в близост до елитни курорти и хотели, модни магазини, страхотни ресторанти и барове. Някога кръстопът на империите, плавали през Средиземноморието, Сардиния е културна смесица, където ще срещнете и 7000 кули от бронзовата епоха - удивителните нураги, праисторически "гигантски" гробници, кули и поселища от бронзовата епоха. За разлика от континенталната част на Италия, Сардиния има по-скоро оскъдни образци на изкуството и архитектурата, а релефът ѝ е предимно див и планински, покрит с килим от гъсто растящи вечнозелени храсти. Големите разстояния, пръснатите по целия остров уникални праисторически забележителности, уединените заливи с най-синьото синьо и безбройните снежнобели пясъчни плажове правят Сардиния идеална за опознаване с мотоциклет или скутер под наем. Най-дивият средиземноморски остров се слави с превъзходни места за гмуркане, множество живописни крайбрежни пътища, както и с една от най-добрите кулинарни традиции в южната част на Европа и е най-добре да бъде разгледан на път. Остров, на който овцете са господари на пътищата и са повече от хората, Сардиния е идеалното място да избягате от всичко с вашия мотоциклет или скутер под наем. За желаещите да усетят уникалната атмосфера на острова, ние предлагаме мотори под наем в Каляри - столицата на Сардиния и основен пункт за пристигащите и заминаващи туристи. Древен град с дълга история, Каляри се намира в южната част на острова и е смесица между забързан, оживен столичен град с неподражаем парти живот и място, потопено в римски руини, музеи, църкви и галерии, едновременно модерна туристическа дестинация, но и старомоден, чудат средиземноморски град, просмукан от древна история и отличителни традиции, където можете да се насладите на пътуване назад във времето. Ако търсите мотор или скутер под наем в най-големия град на остров Сардиния, не търсете повече. Вземете своя мотоциклет под наем в Каляри и се насладете на всички съкровища на този живописен град и остров Сардиния със свое собствено темпо, защото това бижу чака да бъде открито - със своите спиращи дъха пътища, виещи се на високи скали, с дивите си планини и с живописните гледки към Средиземно море, а най-добрият начин да го направите е с мотоциклет или скутер под наем.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Сардиния - Каляри.

  Сардиния - Каляри »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Сардиния - Каляри »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Сардиния - Каляри »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Thu   Fri Сардиния - Каляри
Hi: 19° Hi: 20° Temperature 18°C
Low: 17° Low: 17°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi