ЛЕТИЩЕ ЖЕНЕВА мотори под наем » ЛЕТИЩЕ ЖЕНЕВА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Женева » Цена на мотоциклети под наем » Летище Женева
ЛЕТИЩЕ ЖЕНЕВА
Map Летище Женева
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ ЖЕНЕВА, ШВЕЙЦАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Женева включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Женева.

Мотори под наем – Летище Женева » Онлайн търсене

Летище Женева мотори под наем » Категории

Летище Женева наем на мотоциклет » Модели

Летище Женева » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Женева предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Женева или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Женева и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Женева и Швейцария.

Mотоциклети под наем в Летище Женева »

Международното летище на Женева (GVA) се намира на 4 км северозападно от Женева - втория по големина град в Швейцария. Официално назовавано Genève Aéroport, това летище е разположено по протежението на френско-швейцарската граница, така че практически в едната си част е на френска земя, а в другата на швейцарска. Така летище Женева е достъпно и от двете държави и е едно от най-високо оценените летища в Европа. Летище Женева е малко, но с голямо разнообразие от международни дестинации. Над 50 авиокомпании изпълняват хиляди търговски полети до и от международно летище Женева с директни връзки до над 70 европейски града, както и до междуконтинентални дестинации в Северна и Южна Америка, Африка, Азия и Австралия. На практика транзитна спирка за много пътуващи, летището достига 15 милиона пътници през 2014 г. и служи като център за Swiss International Air Lines, Etihad Regional и easyJet Switzerland. Летище Женева е идеалната отправна точка за наем на мотоциклет за всички, запътили се на пътешествие в мото рая на Алпите. Наемете 2015 БМВ или 2015 Харли Дейвидсън от летище Женева и поемете по едни от най-живописните мотоциклетни маршрути в света. Селски пътища, спиращи дъха планински проходи и красиви отсечки, виещи се край швейцарските езера ще бъдат като на длан пред вас и вашия мотоциклет под наем. Резервирайте 2015 БМВ или 2015 Харли Дейвидсън на международното летище в Женева и опознайте Европа на едни от най-добрите туристически мотори в света.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Женева.

  Летище Женева »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Женева »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Женева »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Летище Женева
Hi: 22° Hi: 19° Temperature 14°C
Low:  Low: 11°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi