ЛЕТИЩЕ ЖЕНЕВА мотори под наем » ЛЕТИЩЕ ЖЕНЕВА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Женева » Цена на мотоциклети под наем » Летище Женева
ЛЕТИЩЕ ЖЕНЕВА
Map Летище Женева
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ ЖЕНЕВА, ШВЕЙЦАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Женева включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Женева.

Мотори под наем – Летище Женева » Онлайн търсене

Държава:
*Място на вземане:
от
*Дата на вземане:
*Място на връщане:
на/в
*Дата на връщане:

Летище Женева мотори под наем » Категории

Летище Женева наем на мотоциклет » Модели

Летище Женева » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Женева предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Женева или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Женева и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Женева и Швейцария.

Mотоциклети под наем в Летище Женева »

Международното летище на Женева (GVA) се намира на 4 км северозападно от Женева - втория по големина град в Швейцария. Официално назовавано Genève Aéroport, това летище е разположено по протежението на френско-швейцарската граница, така че практически в едната си част е на френска земя, а в другата на швейцарска. Така летище Женева е достъпно и от двете държави и е едно от най-високо оценените летища в Европа. Летище Женева е малко, но с голямо разнообразие от международни дестинации. Над 50 авиокомпании изпълняват хиляди търговски полети до и от международно летище Женева с директни връзки до над 70 европейски града, както и до междуконтинентални дестинации в Северна и Южна Америка, Африка, Азия и Австралия. На практика транзитна спирка за много пътуващи, летището достига 15 милиона пътници през 2014 г. и служи като център за Swiss International Air Lines, Etihad Regional и easyJet Switzerland. Летище Женева е идеалната отправна точка за наем на мотоциклет за всички, запътили се на пътешествие в мото рая на Алпите. Наемете 2015 БМВ или 2015 Харли Дейвидсън от летище Женева и поемете по едни от най-живописните мотоциклетни маршрути в света. Селски пътища, спиращи дъха планински проходи и красиви отсечки, виещи се край швейцарските езера ще бъдат като на длан пред вас и вашия мотоциклет под наем. Резервирайте 2015 БМВ или 2015 Харли Дейвидсън на международното летище в Женева и опознайте Европа на едни от най-добрите туристически мотори в света.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Женева.

  Летище Женева »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Женева »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Женева »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sat   Sun Летище Женева
Hi:  Hi:  Temperature 9°C
Low:  Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter