КЮСТЕНДИЛ мотори под наем » КЮСТЕНДИЛ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Кюстендил » Цена на мотоциклети под наем » Кюстендил
КЮСТЕНДИЛ
Map Кюстендил
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КЮСТЕНДИЛ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Кюстендил включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Кюстендил.

Мотори под наем – Кюстендил » Онлайн търсене

Кюстендил мотори под наем » Категории

Кюстендил наем на мотоциклет » Модели

Кюстендил » Под наем

Кюстендил » Информация

Наем на мотоциклет в Кюстендил предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Кюстендил или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Кюстендил и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Кюстендил и България.

Mотоциклети под наем в Кюстендил »

Кюстендил се намира в най-западните части на България. Разположен на 86 км югозападно от София, 70 км северозападно от Благоевград и 22 км североизточно от Гюешево на границата с Македония. Със своята плодородна равнина, известна като овощната градина на България и топли минерални извори, град Кюстендил е привличал жители още по времето на Траките. Кюстендил впечатлява с разнообразието от паметници на културата и руини от всички исторически епохи, интересни галерии и разположения наблизо уединен Земенски манастир със забележителни средновековни стенописи. Ако търсите най-добрата рент а кар услуга в Кюстендил, с Motoroads може да бъдете спокойни, че сте я открили. Резервирайки в аванс предпочитания от вас автомобил в Кюстендил с нашата лесна за опериране рент а кар резервационна система, вие със сигурност ще се насладите на престоя си в Кюстендил максимално с удобството, което дава една кола под наем.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Кюстендил.

  Кюстендил »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Кюстендил »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Кюстендил »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Кюстендил
Hi: 11° Hi: 12° Temperature 12°C
Low:  Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter