КОВАЧЕВИЦА мотори под наем » КОВАЧЕВИЦА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Ковачевица » Цена на мотоциклети под наем » Ковачевица
КОВАЧЕВИЦА
Map Ковачевица
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КОВАЧЕВИЦА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Ковачевица включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Ковачевица.

Мотори под наем – Ковачевица » Онлайн търсене

Ковачевица мотори под наем » Категории

Ковачевица наем на мотоциклет » Модели

Ковачевица » Под наем

Ковачевица » Информация

Наем на мотоциклет в Ковачевица предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Ковачевица или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Ковачевица и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Ковачевица и България.

Mотоциклети под наем в Ковачевица »

Село Ковачевица е разположено в най-югозападната част на Родопите, на около 24 километра източно от Гоце Делчев и на 119 км от столицата София. Ковачевица е уникален архитектурен и исторически резерват, чиито живописни гледки и стари възрожденски къщи с почти докосващи се покриви от каменни плочи, със сигурност ще омагьосат всеки посетител. Някои от най-красивите къщи са превърнати в хотели и предлагат уюта на традиционната българска къща и специалитетите на оригиналната родопска кухня. За съжаление това закътано селско кътче рядко се обслужва от автобуси и наемането на кола остава най-добрата опция да изследвате тази уникална част на България. Ако се нуждаете от кола под наем в Ковачевица, за нас ще бъде удоволствие да организираме целия ви рент а кар в това автентично българско село. Онлайн резервационната система на Motoroads за коли под наем е вашият портал към бързото и сигурно наемане на автомобил в Ковачевица. Ако резервирате кола под наем в Ковачевица с нас, вие не само получавате едни от най-конкурентните рент а кар цени и моментално потвърждение за наличност, но и нашето забележително обслужване и поддръжка 24 часа на ден 7 дни в седмицата.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Ковачевица.

  Ковачевица »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Ковачевица »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Ковачевица »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Ковачевица
Hi: 17° Hi: 20° Temperature 16°C
Low: 10° Low: 
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi