КОВАЧЕВИЦА мотори под наем » КОВАЧЕВИЦА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Ковачевица » Цена на мотоциклети под наем » Ковачевица
КОВАЧЕВИЦА
Map Ковачевица
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КОВАЧЕВИЦА, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Ковачевица включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Ковачевица.

Мотори под наем – Ковачевица » Онлайн търсене

Ковачевица мотори под наем » Категории

Ковачевица наем на мотоциклет » Модели

Ковачевица » Под наем

Ковачевица » Информация

Наем на мотоциклет в Ковачевица предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Ковачевица или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Ковачевица и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Ковачевица и България.

Mотоциклети под наем в Ковачевица »

Село Ковачевица е разположено в най-югозападната част на Родопите, на около 24 километра източно от Гоце Делчев и на 119 км от столицата София. Ковачевица е уникален архитектурен и исторически резерват, чиито живописни гледки и стари възрожденски къщи с почти докосващи се покриви от каменни плочи, със сигурност ще омагьосат всеки посетител. Някои от най-красивите къщи са превърнати в хотели и предлагат уюта на традиционната българска къща и специалитетите на оригиналната родопска кухня. За съжаление това закътано селско кътче рядко се обслужва от автобуси и наемането на кола остава най-добрата опция да изследвате тази уникална част на България. Ако се нуждаете от кола под наем в Ковачевица, за нас ще бъде удоволствие да организираме целия ви рент а кар в това автентично българско село. Онлайн резервационната система на Motoroads за коли под наем е вашият портал към бързото и сигурно наемане на автомобил в Ковачевица. Ако резервирате кола под наем в Ковачевица с нас, вие не само получавате едни от най-конкурентните рент а кар цени и моментално потвърждение за наличност, но и нашето забележително обслужване и поддръжка 24 часа на ден 7 дни в седмицата.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Ковачевица.

  Ковачевица »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Ковачевица »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Ковачевица »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Tue   Wed Ковачевица
Hi:  Hi: 10° Temperature 4°C
Low:  Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter