КЪРДЖАЛИ мотори под наем » КЪРДЖАЛИ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Кърджали » Цена на мотоциклети под наем » Кърджали
КЪРДЖАЛИ
Map Кърджали
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КЪРДЖАЛИ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Кърджали включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Кърджали.

Мотори под наем – Кърджали » Онлайн търсене

Държава:
*Място на вземане:
от
*Дата на вземане:
*Място на връщане:
на/в
*Дата на връщане:

Кърджали мотори под наем » Категории

Кърджали наем на мотоциклет » Модели

Кърджали » Под наем

Кърджали » Информация

Наем на мотоциклет в Кърджали предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Кърджали или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Кърджали и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Кърджали и България.

Mотоциклети под наем в Кърджали »

Кърджали е град в Източните Родопи. Намира се на 100 км югоизточно от Пловдив, на 50 км на юг от Хасково и на 250 км югоизточно от София. Кърджали е развит административен център и в последно време привлича все повече инвестиции, свързани с динамично развиващите се продажби на недвижими имоти и с туризма. Градът, както и цялата област имат богата древна история. Двата големи язовира от двете страни на Кърджали предлагат големи възможности за почивка, туризъм, спорт и забавление. Ако имате кола, Кърджали е идеалната отправна точка за пътувания до многобройни скални образувания, тракийски светилища и останки от крепости, както и до природния резерват Маджарово. Ако желаете да наемете кола за своята почивка в Кърджали, за нас ще бъде удоволствие да реализираме всичко, което се отнася до наемането на предпочитания от вас автомобил в Кърджали. Това включва цялостната ни система за рент а кар резервации, бързия и и сигурен начин да запазите избрания от вас автомобил под наем в реално време и характерното за нас обслужване 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. Необходимо е само да преминете към бързото и улеснено търсене на кола под наем в Кърджали по-долу, за да получите моментална рент а кар оферта.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Кърджали.

  Кърджали »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Кърджали »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Кърджали »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Wed   Thu Кърджали
Hi: 14° Hi: 15° Temperature 9°C
Low:  Low: 
"
Great communications and service. All emails answered promptly, and more importantly, all services provided faultlessly. Really pleased with ease of rental and the bike I used.for 3 weeks. Could not have been better! Patrick Carpenter