КЪРДЖАЛИ мотори под наем » КЪРДЖАЛИ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Кърджали » Цена на мотоциклети под наем » Кърджали
КЪРДЖАЛИ
Map Кърджали
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КЪРДЖАЛИ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Кърджали включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Кърджали.

Мотори под наем – Кърджали » Онлайн търсене

Кърджали мотори под наем » Категории

Кърджали наем на мотоциклет » Модели

Кърджали » Под наем

Кърджали » Информация

Наем на мотоциклет в Кърджали предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Кърджали или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Кърджали и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Кърджали и България.

Mотоциклети под наем в Кърджали »

Кърджали е град в Източните Родопи. Намира се на 100 км югоизточно от Пловдив, на 50 км на юг от Хасково и на 250 км югоизточно от София. Кърджали е развит административен център и в последно време привлича все повече инвестиции, свързани с динамично развиващите се продажби на недвижими имоти и с туризма. Градът, както и цялата област имат богата древна история. Двата големи язовира от двете страни на Кърджали предлагат големи възможности за почивка, туризъм, спорт и забавление. Ако имате кола, Кърджали е идеалната отправна точка за пътувания до многобройни скални образувания, тракийски светилища и останки от крепости, както и до природния резерват Маджарово. Ако желаете да наемете кола за своята почивка в Кърджали, за нас ще бъде удоволствие да реализираме всичко, което се отнася до наемането на предпочитания от вас автомобил в Кърджали. Това включва цялостната ни система за рент а кар резервации, бързия и и сигурен начин да запазите избрания от вас автомобил под наем в реално време и характерното за нас обслужване 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. Необходимо е само да преминете към бързото и улеснено търсене на кола под наем в Кърджали по-долу, за да получите моментална рент а кар оферта.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Кърджали.

  Кърджали »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Кърджали »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Кърджали »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sun   Mon Кърджали
Hi:  Hi: 12° Temperature 0°C
Low:  Low: 
"
The bikes were at the meeting point in Alicante and in good time for our arrival, lined up ready to go. The chap who met us was very good and spoke good English and was very helpful. The machine I had was an upgrade due the model I had ordered was no longer available, it was in good order, clean and recently serviced. The communications with Moto-roads was clear and timely if fact excellent is the word I`d use to describe the service I received. I will be using your services again on my next trip to Spain in May. Alistair