БЕРГАМО мотори под наем » БЕРГАМО наем на мотоциклети

Mотор под наем в Бергамо » Цена на мотоциклети под наем » Бергамо
БЕРГАМО
Map Бергамо
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В БЕРГАМО, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Бергамо включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Бергамо.

Мотори под наем – Бергамо » Онлайн търсене

Бергамо мотори под наем » Категории

Бергамо наем на мотоциклет » Модели

Бергамо » Под наем

Бергамо » Информация

Наем на мотоциклет в Бергамо предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Бергамо или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Бергамо и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Бергамо и Италия.

Mотоциклети под наем в Бергамо »

Сгушен в подножието на Италианските Алпи, Бергамо представлява уникална изненада само на около 50 км североизточно от Милано. Разположен в източна Ломбардия, между Милано и Венеция, градът предлага поразителен красив изглед към южните равнини и предлага спиращи дъха гледки. Структуриран е на две нива. Долният град е модерен и динамичен, а в същото време древният хълм се гордее със забележителен исторически център, набразден от малки средновековни калдъръмени улички, паметници на културата и произведения на изкуството. Това е Citta Alta Бергамо - древният исторически център на Бергамо, обграден с пръстен от отбранителни венециански стени – нееднократно разрушавани и възстановявани през вековете. Тук ще откриете изобилие от прекрасни образци на средновековната архитектура като Кастело ди Сан Виджилио, катедралния площад, базиликата Санта Мария Маджоре, Палацо делла Раджионе, Пиаца Векиа и много други архитектурни забележителности. Бергамо е дом на някои от най-богатите колекции на класическата италианска живопис в Италия. Новата част на града предлага многобройни възможности дори за най-изтънчените гастрономи и любителите на скъпите магазини. С наем на мотоциклет или скутер в Бергамо ще опознаете едно от скритите съкровища на Италия. Летището на Бергамо - Орио ал Серио се намира извън града, само на 10 км от центъра с мотоциклет или скутер под наем и е чудесна отправна точка за опознаването и на района около Милано, отдалечен само на час път с мотоциклет или скутер под наем по автомагистрала A4. Открийте вековното наследство на Бергамо на мотоциклет или скутер под наем и се насладете на околностите му - красива комбинация от планински пейзаж и полегати зелени хълмове. Можете да разгледате и великолепните езера Комо и Исео с наем на скутер или мотоциклет от Motoroads.com.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Бергамо.

  Бергамо »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Бергамо »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Бергамо »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Fri   Sat Бергамо
Hi: 19° Hi: 21° Temperature 20°C
Low: 14° Low: 10°
"
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi