Отзиви на клиентити за Наем на автомобил » Стр. 19

Стр. 19 Наем на автомобил » Отзиви на клиенти
 , България () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата

За: Доставка навсякъде и приятелски настроен персонал.
Против: никога не получавайте отговори по имейл, някои проблеми с комуникацията

 , Белгия () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Представителя в Русе беше много дружелюбен и коректен. Колата изглеждаше като нова и бе идеално поддържана. Отлично обслужване, без проблеми.
Против: няма

 , Нова Зеландия () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване, приятелска жена достави колата. Беше много гъвкава с времето за връщане 10 дни по-късно и дори ме закара на гарата, след като дойде в моя хотел да взема колата. Първоначално бях малко обезпокоен, когато търсих онлайн компания, за която не съм чувал преди, но вече ще използвам тази компания в бъдеще. Световните компании не са толкова гъвкави. Препоръчвам тези момчета всеки ден.
Против: Няма

 , Испания () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Всичко беше перфектно. Получихме колата в нашия хотел и го върнахме на летището. Много приятен персонал и много удобна и удобна кола. Аз наистина добра услуга, която cntributed на прекрасна ваканция.
Против: Нищо за оплакване. Всичко беше перфектно!

 , Италия () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Намерих тази услуга много професионална: много ефективност, висока надеждност. Имам Opel Zafira (вместо Ford Fiesta, защото Fiesta не е на разположение) и помоли колата да бъде предоставена от пътна карта. Когато взех колата, забелязахме, че картата липсва и мъжът от агенцията го купи веднага. По мое мнение е чудесен избор за всеки, който иска да опознае България с кола
Против: Наистина нямам какво да кажа срещу услугата. Напълно удовлетворени. Ако се върна в България, със сигурност отново ще наема кола от тази агенция.

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Много добро съотношение цена / качество. Говорят добър английски. Администрацията и резервацията бяха изцяло безпроблемни и ефективни. Шофьорът, който прие автомобила в края, дори се върна и ни намери на летището, за да ни донесе нещо, което сме оставили в превозното средство!
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Първокласно обслужване. Приятелски услужлив персонал. Чакаха ни при пристигането ни на летище Бургас, когато кацнахме и отново, когато върнахме колата. Определено ще ги използваме отново и ще ги препоръчаме на цялото ни семейство и приятели. Благодаря ви много, че направихте нашата ваканция прекрасна!
Против: Няма !

 , Russian Federation () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Наехме колата от 10 юли до 18 юли за пътуване до Гърция. Колата беше чиста, доставена навреме, всичко беше ясно и бързо. Ще наемаме кола само от вас!
Против: Не намерих

 , България () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Цените на МОТОРОУДС бяха много конкурентни и те имаха налични коли по време на пик, когато други агенции не го направиха. Донесоха колата на прага до вратата ми в уговореното време и я взеха без никакви притеснения. Определено ще ги използвам отново.
Против: Няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.