Отзиви на клиентити за Наем на автомобил » Стр. 19

Стр. 19 Наем на автомобил » Отзиви на клиенти
 , България () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата

За: Благодарим, радвам се да видя че в България се работи в положителен смисъл, скоро ще ползваме отново вашите услуги.
Против: няма

 , Канада () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Запазихме кола под наем от МОТОРОУДС. com отново като миналата година, за да пътуваме в България. Полетът ни от Рим, Италия, се приземи в София с 2 часа закъснение. Въпреки това, представител на компанията за коли под наем, хубава млада дама ни очакваше. Всичко беше гладко и отлично. Прекарахме 15 минути, за да приключим работата с документите, взехме ключовете и готово: бяхме зад волана. Добра работа с МОТОРОУДС, те винаги се стремят да ви предоставят най-доброто обслужване. Хубава работа. Благодаря ви. Моля, поддържайте го!
Против: Няма

 , Russian Federation () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата

За: Използвах услугите на компанията за първи път през есента на 2014 г., взеха под наем кола за пътуване из България! Страхотен автомобил, чист, доставен навреме на хотела и върнат на същото място. Всичко е ясно и навреме. Цените по мое мнение са повече от достъпни. Лицето за контакт говори перфектно руски! Аз препоръчвам!
Против: няма

 , Белгия () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата
За: Много добро обслужване!
Против: Няма

 , България () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата

За: Доставка навсякъде и приятелски настроен персонал.
Против: никога не получавайте отговори по имейл, някои проблеми с комуникацията

 , Белгия () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Представителя в Русе беше много дружелюбен и коректен. Колата изглеждаше като нова и бе идеално поддържана. Отлично обслужване, без проблеми.
Против: няма

 , Нова Зеландия () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване, приятелска жена достави колата. Беше много гъвкава с времето за връщане 10 дни по-късно и дори ме закара на гарата, след като дойде в моя хотел да взема колата. Първоначално бях малко обезпокоен, когато търсих онлайн компания, за която не съм чувал преди, но вече ще използвам тази компания в бъдеще. Световните компании не са толкова гъвкави. Препоръчвам тези момчета всеки ден.
Против: Няма

 , Испания () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата
За: Всичко беше перфектно. Получихме колата в нашия хотел и го върнахме на летището. Много приятен персонал и много удобна и удобна кола. Аз наистина добра услуга, която cntributed на прекрасна ваканция.
Против: Нищо за оплакване. Всичко беше перфектно!

 , Италия () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Намерих тази услуга много професионална: много ефективност, висока надеждност. Имам Opel Zafira (вместо Ford Fiesta, защото Fiesta не е на разположение) и помоли колата да бъде предоставена от пътна карта. Когато взех колата, забелязахме, че картата липсва и мъжът от агенцията го купи веднага. По мое мнение е чудесен избор за всеки, който иска да опознае България с кола
Против: Наистина нямам какво да кажа срещу услугата. Напълно удовлетворени. Ако се върна в България, със сигурност отново ще наема кола от тази агенция.


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.