Отзиви на клиентити за Наем на автомобил » Стр. 21

Стр. 21 Наем на автомобил » Отзиви на клиенти
 , Руската федерация () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Наехме кола няколко пъти напоследък и бяхме доволни от нивото на обслужване. Ние вярваме, че от гледна точка на ценовото качество, МОТОРОУДС е много атрактивна и очакваме с нетърпение да продължим сътрудничеството.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Наехме кола за една седмица, пътувахме от софийското летище до банско и през централна България. представител е приятелски, имате нужда от приличен автомобил, за да се насладите на пътуване това е компанията, която трябва да изберете! Благодаря ви за отличното обслужване. Мисля, че ако
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Наехме автомобили от тази компания през последните три години, вероятно 12 пъти. Имахме три различни коли. Всички бяха много добри. Хората, които ни посрещат на летището, винаги са любезни и информативни, колите винаги са чисти. Не мисля, че ще търсим никъде другаде, тъй като услугата е отлична.
Против: Няма!

 , Руската федерация () Услуга:  Наем на автомобил
   Рейтинг на услугата
За: За първи път се резервира колата за 12 дни. Обслужване навреме, колата осигури клас по-висока за същата цена, отговори веднага на повиквания по време на наемния период, много полезни и приятелски. По време на доставката, няма и проблеми, ние сме много доволни, че със сигурност ще я използваме следващия път!
Против: Нищо не може да се оплаква, всичко е много добро.

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Използвал съм мотори за коли под наем за последните ми 3 посещения в България и ще продължа да ги използвам за бъдещи посещения. Автомобилите са с висок стандарт на конкурентни цени. Всеки път, когато бях посрещнат от друг член на персонала и ги намерих точни и приятелски настроени. Нямам никакво колебание да препоръчам тази компания на всеки, който се нуждае от кола под наем в България. Поддържайте добрите момчета!
Против: След като използвах мотороади на 3 пъти сега, все още не съм открил никакви минуси.

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Страхотно обслужване се грижеше за автомобили фантастични връзки с клиентите ви благодаря.
Против: Няма

 , Netherland () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Много щастлив с кола под наем, отлична комуникация, много приятен и гъвкав. Наех кола в продължение на 15 дни през периода на Коледа-Ню Йорк, и докато при пристигането ми избраната марка не беше на разположение, представителят на МОТОРОУДС всъщност ме чакаше с кола с безплатен ъпгрейд, далеч над класа, който първоначално бях резервирал, без допълнително заплащане - много щастлив. През целия период на наема ми се е случило малко пътнотранспортно произшествие, което също е много щастливо от диалога, гъвкаво и на дата и място на отпадане, тъй като поисках удължаване в рамките на по-малко от 24 часа. Определено ще обмислят отново да правят бизнес с тях. Досега етиката и професионализмът са на върха.
Против: Няма
MOTOROADS ОТГОВОР:

Dear Alexander,
There were two separate insurance events throughout your rental period:
1. Damage to the side of the car 100% covered by the insurance. You paid nothing - not a single cent.
2. Missing car emblem. Unfortunately, the emblem of the car is something not covered by any insurance company in Bulgaria and this is described in our terms of service. We kindly asked you to pay only 15 EUR (30 Leva) to replace the missing emblem. The price we asked is exactly the price of the item in the auto shop - not a single cent extra.
Team Motoroads

 , САЩ () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Бих искал да благодаря на екипа на МОТОРОУДС за големите услуги, които те предоставиха. Наех кола от летище София и всичко беше начина, по който бях обяснена, когато резервирах колата. Мога да кажа, че това беше най-доброто обслужване на клиентите, което получих в България по време на престоя ми. (Благодаря ви, Алекс) Аз определено ще използвам и препоръчвам тази компания. Най-добре, Илияна
Против: Няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.