Отзиви на клиентити за Наем на автомобил » Стр. 8

Стр. 8 Наем на автомобил » Отзиви на клиенти
 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Както обикновено няма проблеми с вземането и връщането, Hyundai Santa Fe беше идеален за нашите нужди на добра цена, за втори път избрахме и получихме този автомобил.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Брилянтна услуга - колата е нова, чиста и много икономична. Запознати сме от много приятелски и любезен представител на компанията на летището, който ни даде ключовете. Всичко в договора беше ясно, нямаше никакви скрити разходи и на разумна цена. Прекарахме 7-дневно пътуване из България и можем да кажем, че колата е абсолютно на място. Определено ще използвате услугата отново. Благодаря ти!
Против:

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Вашият Renault Traffic 9 местен е идеален за нашето пътуване, не мислеше нищо за настаняване на 8 момчета и багаж. Зимните гуми се справят удобно с ледените пътища. Събирането и отпадането бяха перфектни и безпроблемни, няма да се поколеба отново да използвам МОТОРОУДС.
Против: Няма

 , Руската федерация () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Нашето семейство е резервирало автомобил на МОТОРОУДС всяко лято за 5 години. Взеха колата в София, в Бургас и Варна, и винаги бяха доволни от избора си. Нямаме никакви оплаквания или недоразумения. Това лято също ще резервираме колата им. Препоръчваме тази компания на нашите сънародници. Вие ще бъдете доволни!
Против:

 , България () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Благодаря, че направихте пътуването ни сигурно и удобно! Колата беше много хубава, обслужването - професионално! Много здраве и успех на екипа през 2017г. !
Против:

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Винаги услугата е добра при вземането и връщането на колата. Вече четири години съм използвал МОТОРОУДС и няма да търся другаде, тъй като те са най-добрите! Хубави, нови автомобили, така че да се чувствам в безопасност със семейството си!
Против:

 , Германия () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Използваме МОТОРОУДС много пъти. Всичко работи перфектно - вземането, връщането, самата кола, цената и не на последно място, хората във вашия екип - винаги надеждни и приятелски! Следващите резервации ви очакват.
Против: Няма

 , Канада () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Първоначално исках да наема кола с някои от големите брандове под наем, но след това реших да се опитам да направя опит към някоя национална компания като МОТОРОУДС. Процесът на резервация беше лесен и прозрачен. Бях разменил няколко писма, за да се уверя, че колата ще има всички документи, за да може да пътува в чужбина. Получих отговор бързо и професионално. След пристигането ми на летище София, човекът от фирмата вече ме чакаше и след няколко минути взех колата. Колата беше по-висок клас от това, което бях резервирал. Нямаше никакви скрити такси или други застрахователни изненади. Беше хубава кола без проблеми. Наех колата за 2 седмици и се върнах обратно извън работното време, в 5 часа. Отново нямаше никакви проблеми, някой от фирмата ме чакаше и след по-малко от 1 минута върнах колата. Много съм доволен от МОТОРОУДС и в бъдеще определено ще ги използвам отново. Искам да благодаря на тези хора за честния бизнес и ще препоръчам МОТОРОАДС на всеки.
Против: Нямам такива, всичко беше перфектно. Дръжте го така.


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.