Отзиви на клиентити за Наем на автомобил » Стр. 24

Стр. 24 Наем на автомобил » Отзиви на клиенти
 , Южна Африка () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Бях много доволен от вашата услуга. Ще използвам вашата фирма отново, когато посетите България. Моят Res номер е 0128-0129PM1001211124H
Против: няма

 , Ирландия () Услуга:  Наем на автомобил
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Бяхме много доволни от услугата. Полетът ни беше рано в Бургас и когато се обадихме на представителя, той дойде да ни посрещне веднага. Той беше много полезен и ние сме били възхитени от доброто начало на първото ни посещение в България. колата също беше много добра!
Против: Без оплаквания!

 , Кипър () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: 1. Време за доставка2. Автомобили, както е описано. 3. Добра комуникация. 4. Щастлив клиент
Против: няма

 , Франция () Услуга:  Наем на автомобил
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Много хубав хотел, много удобен, wifi, добра закуска. Много се радваме на това. В центъра на града, магазини вътре. Много от стаите са направени с нов стил.
Против: няма

 , UK () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Използвах МОТОРОУДС и открих, че те са не само най-евтините, но и много надеждни и професионални. Ще ги използвам отново през следващата година и ще ги препоръчам.
Против: няма

 , UK () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Най-лесният сайт, който посетих, за изчисляване и преизчисляване на разходите за наем и сравняване на алтернативните разходи за превозни средства. Също така много добра гама от нови и по-стари модели превозни средства. Бях впечатлен и от факта, че допълнителните шофьорски и детски седалки също са включени в цената на наема. С уважение, Дерик Уейд
Против: няма

 , Австралия () Услуга:  Наем на автомобил
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Пълна оценка за ефективното Ви обслужване! Бяхме доволни от бързата ефективна доставка на автомобила до нашия хотел в София, и бяхме изумени да ви намерим да ни чакате на терминала за излитане на летището, когато търсехме мястото за качване на колата. Вашите безжични счетоводни и кредитни карти също бяха впечатляващи. Като цяло, бяхме много впечатлени от Вашата услуга и бихме били много щастливи да го използваме отново, ако отново дойдем в България.
Против: няма

 , UK () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Наех три превозни средства от МОТОРОУДС. Много съм доволен от услугата, персоналът, с който се запознах, беше любезен и ефективен, а самите превозни средства бяха в добро състояние и надеждни. Обхватът на превозните средства, които имате под наем, е много добър и аз бях в състояние да наема само такъв тип превозни средства, които да отговарят на моите различни изисквания. Ставките също са конкурентни. Имам едно предложение. Може би бихте могли да направите специална ставка за НПО или благотворителни организации. Знам, че съм малко нахален. Можем да бъдем убедени, че имаме линк от нашия уебсайт към Вашия. Благодаря, момчета, поддържайте добрата работа.
Против: няма

 , UK () Услуга:  Наем на автомобил
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Бях много доволен от опита си с MotorRoads. Колата беше отлична и сервизът беше такъв. Мисля да се върна тази година и определено ще ви използвам за кола под наем. Благодаря, Андрю
Против: няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.