ПАМПОРОВО моторна шейна под наем, ПАМПОРОВО наем на моторни шейни

Моторни шейни под наем в Пампорово » Цена на моторни шейни под наем » Пампорово
Mon Hi: 
Low: 

-2°
Пампорово
Temperature7°C
Tue Hi: 
Low: 

Надеждна компания. Ясно обслужване. Техниката е в отлично състояние. Майкъл2019-26-02
ПАМПОРОВО
Map Пампорово
  Най-удобният начин за НАЕМ НА МОТОРНА ШЕЙНА В ПАМПОРОВО, БЪЛГАРИЯ.

Motoroads предлага широка гама от моторни шейни с различна кубатура в Пампорово - 120cc, 500cc, 600cc, 800cc и различни категории - Планински, За разходка, Автоматик, За двама, Спортни. Разполагаме и с всички необходими аксесоари и оборудване за сноумобили под наем, за да направим разходката ви в планината приятна и безопасна. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на Вашите изисквания. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за атв под наем, наем на мотор, скутер под наем и наем на велосипед.

Моторни шейни под наем – Пампорово » Онлайн търсене

Пампорово сноумобили под наем » Категории

Пампорово наем на моторна шейна » Модели

Пампорово » Под наем

Пампорово » Информация

Наем на моторна шейна в Пампорово. Резервирайте разходка с моторна шейна в Пампорово и вдигнете адреналина си на максимум. Ще ви вземем от вашия хотел в деня на резервацията и ще ви направим герой от зимна приказка в планината над Пампорово. В наемната цена е включен предпазен шлем, а допълнително може да поръчате обяд на открито. Вземете моторна шейна под наем в Пампорово и се насладете на това невероятно приключение. Никога не е било по лесно да резервирате вашето снежно приключение в Пампорово - резервацията отнема само 5 минути.

Get gift voucher

Моторна шейна под наем в Пампорово »

Пампорово е най-слънчевият български зимен курорт и най-южният ски курорт в Европа. Разположен е в сърцето на Родопите, на 90 км южно от летище Пловдив и на 260 км югоизточно от столицата София. Пампорово е много популярен сред туристите, които търсят качествена почивка, поради меката си зима с много сняг, множество отлични ски писти и ски съоръжения с различна степен на трудност, многобройни съвременни хотели и забавления. Като втория най-голям ски-курорт в България след Боровец, в Пампорово се предлагат много рент а кар и трансферни услуги. Ако обаче желаете да избегнете високите цени, които често се налагат от повечето рент а кар компании в разгара на сезона, резервационната система за коли под наем на Motoroads е много удобен и сигурен начин да получите най-добрата рент а кар услуга в Пампорово по възможно най-бързия начин. Пампорово е на кратко разстояние с кола под наем до няколко интересни тусристически дестинации: на 18 км южно от Смолян, на 10 км северно от ски курорта Чепеларе, на 12 км западно от автентичното родопско село Широка Лъка. Асеновград и вторият по големина манастир в страната – Бачковския, са лесно достъпни с кола под наем от Пампорово по път 86 в северна посока.
Свържете се с нас за информация относно наем на моторна шейна в Пампорово.

  Пампорово »  Моторна шейна под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Пампорово »  Наем на сноумобил –  ГАЛЕРИЯ  

  Пампорово »  Моторни шейни под наем –  ЦЕНИ  

  Пампорово »  Изчислете цена за наем на сноумобил

  • Пишете ни, ako Пампорово не е вашата дестинация за наем на шейна
  • Карта на всички дестинации за наем на моторна шейна