БОРОВЕЦ моторна шейна под наем, БОРОВЕЦ наем на моторни шейни

Моторни шейни под наем в Боровец » Цена на моторни шейни под наем » Боровец
Tue Hi: 
Low: 
16°
Боровец
Temperature20°C
Wed Hi: 
Low: 
10°
Надеждна компания. Ясно обслужване. Техниката е в отлично състояние. Майкъл2019-26-02
  Най-удобният начин за НАЕМ НА МОТОРНА ШЕЙНА В БОРОВЕЦ, БЪЛГАРИЯ.

Motoroads предлага широка гама от моторни шейни с различна кубатура в Боровец - 120cc, 500cc, 600cc, 800cc и различни категории - Планински, За разходка, Автоматик, За двама, Спортни. Разполагаме и с всички необходими аксесоари и оборудване за сноумобили под наем, за да направим разходката ви в планината приятна и безопасна. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на Вашите изисквания. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за атв под наем, наем на мотор, скутер под наем и наем на велосипед.

Моторни шейни под наем – Боровец » Онлайн търсене

Боровец сноумобили под наем » Категории

Боровец наем на моторна шейна » Модели

Боровец » Под наем

Боровец » Информация

Наем на моторна шейна в Боровец. Резервирайте разходка с моторна шейна в Боровец и вдигнете адреналина си на максимум. Ще ви вземем от вашия хотел в деня на резервацията и ще ви направим герой от зимна приказка в планината над Боровец. В наемната цена е включен предпазен шлем, а допълнително може да поръчате обяд на открито. Вземете моторна шейна под наем в Боровец и се насладете на това невероятно приключение. Никога не е било по лесно да резервирате вашето снежно приключение в Боровец - резервацията отнема само 5 минути.

Get gift voucher

Моторна шейна под наем в Боровец »

Разположен на 1350 м надморска височина върху северните склонове на Рила планина, в самото подножие на най-високия връх на Балканите - връх Мусала, Боровец е най-големият и най-старият ски курорт в България. Той е лесно достъпен от цялата страна и е само на 73 км южно от София, на 60 км югоизточно от летище София и на 121 км от летище Пловдив. Със своето стратегическо местоположение, превъзходната мрежа от ски писти от различна степен на трудност, луксозни хотели и богат нощен живот, Боровец продължава да бъде най-големият ски център и най-модерният зимен курорт в България. Това е мястото, където ще намерите идеалните условия за вашата зимна ваканция, включително и за вашите транспортни нужди. За съжаление повечето рент а кар компании изкуствено завишават цените на колите под наем по време на пиковия сезон. Ако искате да сте сигурни, че това няма да се случи с вашия рент а кар в Боровец, ние от Motoroads не само предлагаме едни от най-конкурентните цени на пазара за коли под наем, но и лесен и сигурен начин за онлайн плащане и резервиране на предпочитания от вас автомобил под наем. Немаловажно е, че на нас може да разчитате 24 часа, 7 дни в седмицата за всичко, което се отнася до вашата рент а кар услуга. Разстоянието от Боровец до летище София е 1 час и половина по път 82 от Самоков. От Боровец до летище Пловдив се стига за 2 часа и 10 минути с кола под наем по път 85, като след Костенец трябва да завиете надясно по път 8 до Пловдив, а оттам да продължите на юг по път 86 до летище Пловдив. Ако сте в Боровец трябва непременно да посетите световноизвестния Рилски манастир, планинския курорт Говедарци, откъдето започват маршрутите за Седемте Рилски езера, както и спа курорта Сепарева баня, чиято минерална вода е най-горещата вода на Балканите и изригва от единствения балкански гейзер. Като най-известният и утвърден през годините планински курорт, Боровец има какво да ви предложи, ако търсите перфектното място за зимни спортове и ски, за забавления и за разглеждане на забележителности.
Свържете се с нас за информация относно наем на моторна шейна в Боровец.

  Боровец »  Моторна шейна под наем на ПРОМОЦИЯ  

  Боровец »  Наем на сноумобил –  ГАЛЕРИЯ  

  Боровец »  Моторни шейни под наем –  ЦЕНИ  

  Боровец »  Изчислете цена за наем на сноумобил

  • Пишете ни, ako Боровец не е вашата дестинация за наем на шейна
  • Карта на всички дестинации за наем на моторна шейна