БАНСКО моторна шейна под наем, БАНСКО наем на моторни шейни

Моторни шейни под наем в Банско » Цена на моторни шейни под наем » Банско
Fri Hi: 
Low: 

Банско
Temperature10°C
Sat Hi: 
Low: 

Надеждна компания. Ясно обслужване. Техниката е в отлично състояние. Майкъл2019-26-02
  Най-удобният начин за НАЕМ НА МОТОРНА ШЕЙНА В БАНСКО, БЪЛГАРИЯ.

Motoroads предлага широка гама от моторни шейни с различна кубатура в Банско - 120cc, 500cc, 600cc, 800cc и различни категории - Планински, За разходка, Автоматик, За двама, Спортни. Разполагаме и с всички необходими аксесоари и оборудване за сноумобили под наем, за да направим разходката ви в планината приятна и безопасна. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на Вашите изисквания. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за атв под наем, наем на мотор, скутер под наем и наем на велосипед.

Моторни шейни под наем – Банско » Онлайн търсене

Банско сноумобили под наем » Категории

Банско наем на моторна шейна » Модели

Банско » Под наем

Банско » Информация

Наем на моторна шейна в Банско. Резервирайте разходка с моторна шейна в Банско и вдигнете адреналина си на максимум. Ще ви вземем от вашия хотел в деня на резервацията и ще ви направим герой от зимна приказка в планината над Банско. В наемната цена е включен предпазен шлем, а допълнително може да поръчате обяд на открито. Вземете моторна шейна под наем в Банско и се насладете на това невероятно приключение. Никога не е било по лесно да резервирате вашето снежно приключение в Банско - резервацията отнема само 5 минути.

Get gift voucher

Моторна шейна под наем в Банско »

Банско е най-новият български ски курорт и една от най-бързо развиващите се дестинации за зимни почивки в Европа. Той е разположен в полите на Пирин планина в югозападна България, на север от Национaлен Парк Пирин, на 165 км южно от столицата София и на 170 км от летище София. Банско е първокласен зимен ски курорт, който разполага с отлично поддържани писти за ски, както за начинаещи, така и за напреднали и предлага превъзходни условия за всякакви зимни спортове, стотици хотели за всеки вкус и задушевни традиционни механи. Туристите тук са засипани от разнообразие от услуги. Но повечето рент а кар компании предлагат завишени цени през силния зимен сезон. Ако ви е необходима кола под наем в Банско, за да посетите някои от близките туристически обекти, Motoroads предлага лесен и сигурен начин за онлайн резервации на коли под наем на едни от най-конкурентни цени на рент а кар пазара. С нас вие ще получите предварително вашите преференциални условия за колa под наем в Банско. Банско е транспортният кръстопът за разглеждане на региона с вашия автомобил под наем: село Добринище е на 6 км южно от Банско и ако продължите по-нататък, ще стигнете до град Гоце Делчев, близо до границата с Гърция; за да стигнете от Банско до Кулата на границата с Гърция, е необходимо да хванете път 19 до Симитли и да завиете на ляво по магистрала Е79, минавайки покрай Сандански; за да стигнете от Банско до Велинград, трябва да хванете път 84 в източна посока. Банско е град, който всеки трябва да посети, за да усети уникалната комбинация от първокласен планински курорт с най-добрите снежни условия сред всички ски курорти в България и исторически град, предлагащ безброй възможности за развлечения.
Свържете се с нас за информация относно наем на моторна шейна в Банско.

  Банско »  Наем на сноумобил –  ГАЛЕРИЯ  

  Банско »  Моторни шейни под наем –  ЦЕНИ  

  Банско »  Изчислете цена за наем на сноумобил

  • Пишете ни, ako Банско не е вашата дестинация за наем на шейна
  • Карта на всички дестинации за наем на моторна шейна