Родопите турове

Родопите - турове, пътувания, екскурзии, приключения
Най-добрата компания за коли под наем някога! Вече няколко пъти използвам услугите им, наемайки автомобили от тях от различни места и винаги съм доволен! Техните представители, служители и колеги във всеки град са много приятелски настроени, полезни и помагащи. Винаги правят всичко възможно, за да помогнат на своите клиенти, 24/7 страхотно обслужване! Винаги ще получите това, което сте платили + приятелски подход, помощ и подкрепа! С голямо удоволствие бих заявил, че цените им са много конкурентни, сравнени с пазара. Лесно се вижда разликата. Мотороудс предлагат най-добрите цени и качество на обслужване без конкуренция! Ще продължа да използвам услугите на Мотороудс и за в бъдеще и силно препоръчвам на всички, които се нуждаят от услуги за наемане на автомобили по време на престоя си в България! Най-добри пожелания към екипа на Мотороудс! Ерджан Дурмуш2020-24-06
  Най-поетичната от всички български планини – Родопите, се намира в южната част на България. Въпреки, че средната им височина не надвишава 1000 м, Родопите предлагат едни от най-хубавите условия за планински туризъм. Техните меки, овални форми с тучни планински ливади, дъхави борове и смърчове се редуват с дълбоки речни ждрела, чудни пещери, странни скални образувания и живописни селца. Тук се намират над 15 природни резервата под защитата на ЮНЕСКО, изобилстващи от диви животни и растения. Родопа планина е и една от най-старите планини в България – земята на гайдите, родното място на Орфей и на култа към Орфей, район, богат на минерали, скъпоценни камъни и руди, на меки овални форми и заоблени върхове, живописни залесени върхове и гостоприемни хора. Голям интерес представляват карстовите райони с техните дълбоки речни ждрела, големи пещери и причудливи скални скулптури. Родопите са и най-гъсто заселената планина в България, което заедно с мекия климат и многобройните минерални извори, е основно предимство за развитието на туризма в района.

Родопите ТУРОВЕ

 • Българските планини мото тур
  ВРЕМЕ: 7 ДНИ
  ВАРИАНТИ: БЕЗ ВОДАЧ, С ВОДАЧ
  РЕГИОН: Рила, Средна Гора, Стара Планина, Родопите, Витоша
  ТРУДНОСТ: СРЕДНО

  Тур Hай-красивите Български Планини се простира в четири планини - Стара планина, Рила, Пирин и Родопите. Насладете се на панорамите на България, наречена от Ню Йорк Таймс, Спящата красавица на Балканите. Всички маршрути са специално подбрани, за да видите най-доброто от българската природа - живописни речни ждрела, тучни зелени ливади, красиви езера, праисторически пещери, скрити селца и секващи дъха водопади.

 • Уикенд мото тур
  ВРЕМЕ: 3 ДНИ
  ВАРИАНТИ: БЕЗ ВОДАЧ, С ВОДАЧ
  РЕГИОН: Рила, Родопите, Витоша
  ТРУДНОСТ: СРЕДНО

  Насладете се на специалната ни селекция от уикенд пътувания с мотори в България – удобни и персонализирани маршрути според вашите предпочитания и график, предназначени да ви покажат най-красивите кътчета на България - Черно море, българските планини, природни, културни и исторически забележителности. Предлагаме Ви страхотни дестинации на много достъпни цени. За да направим вашето пътуване още по-приятно ще ви посрещнем напълно безплатно в рамките на град София - на летище, автогара, хотел или частен адрес.