ГАЛЕРИЯ - АТВ под наем в СОФИЯ

АТВ под наем в София » ГАЛЕРИЯ
Fri Hi: 
Low: 
21°
София
Temperature10°C
Sat Hi: 
Low: 
23°
12°
Благодаря на екипа на МОТОРОУДС за бързата реакция по организирането и наемането на АТВ в Боровец! Изживяването беше много приятно, придружаваше ни много мило момиче за водач, съобразявайки се с условията и моите умения! Савина Георгиева2018-13-09

4X4 АТВ » София албум

Едни от най-популярните АТВ-та, 4х4 под наем са добра възможност за разходка на открито и опознаване на българската природа. Те се различават по размери и предназначение: за отдих, за селскостопанска работа, лов, състезания, бизнес, индустриални, военни или такива за спешна помощ. Повечето модели са с четири колела, но има и с три, шест или осем колела. Някои от най-известните модели са оборудвани с мощни двигатели с впръскване на горивото и електрически стартер, който дава възможност за лесно палене дори на висока надморска височина. Най-известните модели са Поларис Рейнджър Крю Дизел UTV, Поларис Спортсман Биг Бос 6x6 800, а Ямаха Гризли 700 FI Ауто 4x4 EPS спешъл едишън е признат за един от най-добрите.

  • 2011 Bombardier Outlander 800
  • 2013 Polaris Sportsman 500

ЗА ДВАМА АТВ » София албум

2 UP или двуместни АТВ-та под наем дават отлична възможност да откриете и се насладите на българската природа с приятел до вас. Създадени и конструирани за двама пътника, тези АТВ-та се използват за бизнес, лов, риболов или просто за отдих в свободното време. Най-добрите 2 UP модели са снабдени със система за задвижване 4х4, мощни двигатели, огромни резервоари за гориво и удобни, нехлъзгави седалки. Ергономията е важна за всяко АТВ, но още повече за двуместните. Безопасността е от голямо значение в този клас и водещите производители предлагат допълнителна защита със странични мрежи и специална конструкция, предотвратяваща преобръщания и аварии. Повечето модели са конструирани с лек, защитен отдушник, огледала за обратно виждане и големи заключващи се куфари за багаж. Допълнително удобство в студените дни създават затоплящите се дръжки и дори поставка за кафе. Някои от най-добрите двуместни АТВ-та включват Кан-Ам Аутлендер Макс 650 XT, Поларис Спортсман 500 H.O. Туринг, Сузуки Кинг Куад 500cc и Арктик Кат 700 TRV 2up. Ако искате да посетите отдалечени местности в България по собствен маршрут и свое темпо, двуместното АТВ е най-доброто средство под наем.

  • 2011 Bombardier Outlander 800
  • 2013 Polaris Sportsman 500