Отзиви на клиентити за Транспорт » Стр. 6

Стр. 6 Транспорт » Отзиви на клиенти
 , Белгия () Услуга:  Транспорт
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: Много добро обслужване за транспорт между летище София и Пазарджик. Винаги навреме и добър шофьор.  
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Това е първият път, когато използвахме тази услуга и бяхме приятно изненадани, тъй като имахме с нас двегодишни близнаци.Бяхме посрещнати при пристигането от нашия шофьор на такси във Варна и автомобилът беше просторен за нас четиримата и имахме две детски седелки, готови за малките. Тъй като бяхме на личен адрес, тя знаеше как да стигне до там без указания. На връщане отново същият водач беше точен и учтив. Определено бих препоръчал тази услуга във Варна.
Против: Не мога да се сетя за нищо.

 , Канада () Услуга:  Транспорт
  Възрастна двойка Рейтинг на услугата

За: След дълъг полет, над 20 часа, ние имахмебеше трансфер и шофьорът ни чакаше на летището. МОТОРОУДС е добър вариант, който е на разумни цени. Шофьорът ни чакаше, когато излязохме от багажната зона и бързо стигнахме до центъра на София. Използвахме услугата два пъти и двата пъти бях щастлива и впечатлена от получената услуга. Шофьорите помагаха с багажа и бяха любезни. Колите бяха чисти. Намирам, че и резервацията е много лесна. Онлайн обратната връзка също ми помогна да взема решение да използвам тази компания. Силно бих ги препоръчал и ще ги използвам отново в бъдеще.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
   Рейтинг на услугата
За: Здравей отново. Имахме отличен опит с МОТОРОУДС. Благодарим на Борислава, че ни помогна да уредим трансфера ни от Несебър до Букурещ и моля да предадете огромна благодарност на нашия шофьор, който беше приятелски настроен и се движеше много безопасно, въпреки много дългото пътуване. Все още съм изумен, че успяхме да хванем влака навреме. Никога не бихме могли да го направим без вас!
Против: няма

 , Руската федерация () Услуга:  Транспорт
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Благодаря ви много! Всичко беше страхотно! Въпреки факта, че самолетът се забави за повече от час, бяхме посрещнати на летището. Кацанахме в Солун Гърция и трябваше да отидем в Сандански в България. На границата шофьорът ни помогна да проверим паспортите (имаме отворен Шенген). Всичко беше страхотно. Благодарение на вашата компания и шофьор Станислав имахме едно добро пътуване!
Против: Няма

 , Италия () Услуга:  Транспорт
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Положителен опит. Пътуването мина добре, шофьорът беше точен както по време на пътуването, така и на връщане и като се има предвид продължителността на пътуването (от София до Слънчев бряг), той позволи и спря за закуска или обяд.
Против: няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Услугата работи точно така, както трябваше - готови и чакащи при пристигането ни, готови и чакащи или ни на излитане. Чисто, удобно превозно средство и приятелски шофьор. Много добра стойност и силно препоръчително.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата
За: Използвам МОТОРОУДС в продължение на 6 години, понякога два пъти годишно, тази година събираха членове на нашето семейство на три отделни посещения. Винаги ни очакват на летището, проверяват пристигането на полета ни и никога не сме били подведени. Те пристигат рано в апартамента ни, за да ни върнат на летището. Пътуването е приятно, шофьорите са приятелски настроени и любезни и аз не бих се поколебал да ги препоръчам и всъщност ще ги използвам всяка година.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Транспорт
  Семейство с деца Рейтинг на услугата

За: Отлично обслужване. Шофьорът чакаше с табела, взе куфарите ни и колата беше наблизо. Имаше две детски седалки. Удобен минибус на Mercedes, имахме и безплатни бутилки с вода. Добър шофьор, професионалист.
Против: Няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.