Отзиви на клиентити за Наем на мотоциклет » Стр. 4

Стр. 4 Наем на мотоциклет » Отзиви на клиенти
 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Добра комуникация преди пътуването. Среща на летището и предаване много ефективна и професионална Моторът беше в много добро състояние, увереността, която много помага, когато си тръгнал сам в нова страна. Услугата за връщане много лесна и ясна, с гъвкавост - в моя случай падна в един добър ресторант в близост до летището. Щастлив съм да препоръчам МОТОРОУДС на всеки и вече имам към членовете на моя велосипеден клуб в Шотландия.
Против: Нищо

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Отлично обслужване на клиентите и страхотни велосипеди. Отдадохме BMW 650 от МОТОРОУДС за уикенд, пътуващ из София. Първоначалните съобщения бяха много добри с всички отговори. Велосипедът беше отпаднал навреме и всички контроли бяха обяснени. Самият мотор е в отлично състояние и в цената е включена и кутия. Бих силно препоръчал компанията и Дими за неговата комуникация! Беше много лесен за разговори и беше щастлив да разреши всички проблеми.
Против: Няма

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
   Рейтинг на услугата

За: Фантастично обслужване с моторни превозни средства всички въпроси отговориха бързо. Цялата услуга беше чудесна от началото до края имахме фантастично време в южната част на Франция, карайки на наистина превъзходен BMW GS приключенски велосипед. Благодаря ти
Против: Няма отрицателни коментари

 , Обединеното кралство () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Открих тази компания онлайн 24 часа преди да пътувам до Барселона - те не можеха да са по-полезни и аз говорих с тях по телефона няколко пъти, за да се уверя, че всичко е наред. Мопедът беше извън зала „Пристигащи“ на летището и аз го оставих на същото място 24 часа по-късно - просто превъзходно!
Против: Няма!

 , Израел () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Благодаря много на Дими от МОТОРОУДС София, който беше много приятелски настроен и професионален. Цялата работа с хартия е приключила, когато пристигнахме и комуникацията с Дими по пощата беше ясна и лесна. Получихме 2 BMW GS650 модел 2014 с цялото оборудване, което поискахме и дори повече. Освен това Дими ни даде пълна подробна карта на България и провери времето за нас. Наистина препоръчвам тази услуга и се надявам да опознаете България с мотоциклети с МОТОРОУДС.
Против: няма

 , Полша () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Наех BMW GS за 6 дни през май 2013 г. Процесът на резервация беше лесен и разумна цена. Моторът беше в добро състояние и добре поддържан. Удоволствие е да се справим с мотори.
Против: Няма

 , Russian Federation () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Бих искал да благодаря на Дими за спешното колоездене. Започнах онлайн процедурата по наемане в сряда вечерта и вече бях на велосипед в четвъртък рано сутрин с цялото оборудване, което съм поискал. Благодаря много.
Против: Няма

 , Австралия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Здравейте Дими, поздрави от Австралия! Мислех, че ще ви откажа един бърз имейл, за да ви уведомя какво страхотно време имахме в България. От ски курортите, до Слънчев бряг на Черно море, ние се насладихме на нашата пътна обиколка и невероятната проницателност към вашата страна. Майк ти зададе 1000 въпроса, докато си ходил на турне и ти успя да отговориш на всички тях и все още да намериш време да ни покажеш всички атракции. Дими ти си велик посланик в България и си затвърдил мястото в нашите спомени завинаги. Благодаря отново, Майк, Майк, Бони и Берт (от Австралия)
Против: няма

 , USA () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата

За: Бях много доволен от отговора, който получих от Мотороадс. Те реагираха бързо на моето искане, подготвиха маршрут и предложиха да направят за мен за всякакви промени в маршрута. Освен това те бяха готови да се съобразят с молбата ми в последната минута без оплакване. В крайна сметка не използвах компанията, но само защото моите времеви ограничения направиха пътуването ми кратко. Но аз със сигурност планирам да използвам техните услуги в бъдеще. Всъщност, надявам се да направя планове достатъчно предварително, за да ми бъде позволено по-дълго пътуване следващия път. Аз цитирам МОТОРОУДС в този имейл, така че те да са наясно колко съм доволен от тяхната услуга. Много благодаря.
Против: няма

 , Israel () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Уважаеми Майкъл, От името на моя приятел Равив и мен искам да ви благодаря много за професионалната работа и помощ. Имахме много време и се наслаждавахме на хората и разбира се на мотоциклетите.
Против: няма

 , Германия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Уважаеми Майк, Имахме добро пътуване до Германия и отново всички сме на работа. Но мисля, че всеки пропуска да прекара страхотно време с теб и Иво. Благодаря на всички вас за прекрасното време. Благодаря ви.
Против: няма


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.