Отзиви на клиентити за Наем на мотоциклет » Стр. 4

Стр. 4 Наем на мотоциклет » Отзиви на клиенти
 , Австралия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Здравейте Дими, поздрави от Австралия! Мислех, че ще ви откажа един бърз имейл, за да ви уведомя какво страхотно време имахме в България. От ски курортите, до Слънчев бряг на Черно море, ние се насладихме на нашата пътна обиколка и невероятната проницателност към вашата страна. Майк ти зададе 1000 въпроса, докато си ходил на турне и ти успя да отговориш на всички тях и все още да намериш време да ни покажеш всички атракции. Дими ти си велик посланик в България и си затвърдил мястото в нашите спомени завинаги. Благодаря отново, Майк, Майк, Бони и Берт (от Австралия)
Против:

 , USA () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Сам човек Рейтинг на услугата
За: Бях много доволен от отговора, който получих от Мотороадс. Те реагираха бързо на моето искане, подготвиха маршрут и предложиха да направят за мен за всякакви промени в маршрута. Освен това те бяха готови да се съобразят с молбата ми в последната минута без оплакване. В крайна сметка не използвах компанията, но само защото моите времеви ограничения направиха пътуването ми кратко. Но аз със сигурност планирам да използвам техните услуги в бъдеще. Всъщност, надявам се да направя планове достатъчно предварително, за да ми бъде позволено по-дълго пътуване следващия път. Аз цитирам МОТОРОУДС в този имейл, така че те да са наясно колко съм доволен от тяхната услуга. Много благодаря.
Против:

 , Israel () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата

За: Уважаеми Майкъл, От името на моя приятел Равив и мен искам да ви благодаря много за професионалната работа и помощ. Имахме много време и се наслаждавахме на хората и разбира се на мотоциклетите.
Против:

 , Германия () Услуга:  Наем на мотоциклет
  Група приятели Рейтинг на услугата
За: Уважаеми Майк, Имахме добро пътуване до Германия и отново всички сме на работа. Но мисля, че всеки пропуска да прекара страхотно време с теб и Иво. Благодаря на всички вас за прекрасното време. Благодаря ви.
Против:


  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР за нашите услуги и ще имате възможността да спечелите купон за отстъпка. Вашето мнение ще бъде полезно за нашите клиенти и ще подобри качеството на предлаганите от нас услугите.