КРИТ - ХАНЯ АТВ под наем » КРИТ - ХАНЯ наем на АТВ-та

АТВ под наем в Крит - Ханя » Цена на АТВ-та под наем » Крит - Ханя
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА АТВ В КРИТ - ХАНЯ, ГЪРЦИЯ.

Пълна гама от модели АТВ под наем - 4x4, спорт, рейсинг, за работа, за двама и други високо проходими офроуд машини. АТВ паркът в Крит - Ханя се състои от нови и употребявани машини на аттрактивни цени. Предлагаме Ви и всички необходими аксесоари и оборудване под наем за АТВ, за да направим Вашето пътуването приятно и безопасно.

Мотороадс работи с клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на изискванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на мотоциклет, скутер под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Крит - Ханя.

НАЕМ НА АТВ Крит - Ханя » Онлайн търсене

Крит - Ханя АТВ под наем » Категории

Крит - Ханя АТВ под наем » Модели

Крит - Ханя » Под наем

Крит - Ханя » Информация

Наем на АТВ в Крит - Ханя. Резервирайте АТВ под наем и се насладете на скритите планински пътеки над Крит - Ханя. За вашата безопасност ще Ви предоставим шлем за АТВ безплатно. За да се насладите изцяло на вашето приключение можем да организираме за вас обяд на открито с предварителна заявка. Нашият професионален водач ще ви разведе из най-атрактивните местности над Крит - Ханя. Наем на АТВ в Крит - Ханя е забавление, което не можете да си позволите да пропуснете, а резервацията отнема само 5 минути.

АТВ под наем в Крит - Ханя »

Разположен на северозападното крайбрежие на Крит, на около 135 км западно от Ираклион и на 55 км от Ретимно, Ханя е вторият по големина град на острова. Смятан от мнозина за един от най-красивите градове на Гърция и един от най-живописните на остров Крит, Ханя е очарователен пристанищен град с впечатляващ стар венециански пристан, а запазените турски, венециански и еврейски квартали добавят допълнителни щрихи към чара му. Старият град е пешеходен и наподобява мрежа от тесни улички, приютили малки традиционни занаятчийски работилници и оживени кафенета. На някои от най-добрите ресторанти и таверни на остров Крит можете да се насладите около кея. За тези, които искат да открият изобилието от исторически и природни забележителности в Ханя и района се препоръчва най-лесният и достъпен начин – да използват кола или мотор под наем. Само с кола или мотоциклет под наем наистина може да усетите драматичните промени в релефа на остров Крит, атмосферата в малките планински селца или усамотените плажове. Наемът на автомобил или мотоциклет в Ханя ще ви даде свободата и независимостта да изследвате остров Крит от край до край с неговите дълги разстояния и многобройни природни красоти.
Свържете се с нас за информация относно наем на АТВ в Крит - Ханя.

  Крит - Ханя »  АТВ ПОД НАЕМ  - ГАЛЕРИЯ  

  Крит - Ханя »  НАЕМ НА АТВ  - ЦЕНИ  

  Крит - Ханя »  Изчислете цена за наем на АТВ

  • Пишете ни, ако Крит - Ханя не е вашата дестинация за наем на АТВ
  • Вижте карта на всички дестинации за наем на АТВ
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Tue   Wed Крит - Ханя
Hi: 17° Hi: 17° Temperature 18°C
Low: 13° Low: 11°
"
Dobar den Mike, We want to thank You for all help we have got with our reservation. You have done a excellent work, Mike!!! We are very, very grateful for Your fabulous service. You have been so kind and understanding even when we have troubled You with all our changes. You are the best, Mike BLAGODARYA VI MNOGO Best Regards: Stefan, Gunilla and Sofia Schmieg Gunilla Schmieg