КРИТ - ЛЕТИЩЕ ХАНЯ АТВ под наем » КРИТ - ЛЕТИЩЕ ХАНЯ наем на АТВ-та

АТВ под наем в Крит - Летище Ханя » Цена на АТВ-та под наем » Крит - Летище Ханя
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА АТВ В КРИТ - ЛЕТИЩЕ ХАНЯ, ГЪРЦИЯ.

Пълна гама от модели АТВ под наем - 4x4, спорт, рейсинг, за работа, за двама и други високо проходими офроуд машини. АТВ паркът в Крит - Летище Ханя се състои от нови и употребявани машини на аттрактивни цени. Предлагаме Ви и всички необходими аксесоари и оборудване под наем за АТВ, за да направим Вашето пътуването приятно и безопасно.

Мотороадс работи с клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на изискванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на мотоциклет, скутер под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Крит - Летище Ханя.

НАЕМ НА АТВ Крит - Летище Ханя » Онлайн търсене

Крит - Летище Ханя АТВ под наем » Категории

Крит - Летище Ханя АТВ под наем » Модели

Крит - Летище Ханя » Под наем

Крит - Летище Ханя » Информация

Наем на АТВ в Крит - Летище Ханя. Резервирайте АТВ под наем и се насладете на скритите планински пътеки над Крит - Летище Ханя. За вашата безопасност ще Ви предоставим шлем за АТВ безплатно. За да се насладите изцяло на вашето приключение можем да организираме за вас обяд на открито с предварителна заявка. Нашият професионален водач ще ви разведе из най-атрактивните местности над Крит - Летище Ханя. Наем на АТВ в Крит - Летище Ханя е забавление, което не можете да си позволите да пропуснете, а резервацията отнема само 5 минути.

АТВ под наем в Крит - Летище Ханя »

Международното летище Ханя се намира в близост до залива Суда на полуостров Акротири в северната част на гръцкия остров Крит. Официално известно като международно летище "Йоанис Даскалогианис", то се намира на 14 км cевероизточно или на около 20 минути път с кола под наем от град Ханя. Летище Ханя е второто най-натоварено летище на остров Крит и е домакин на вътрешни полети предимно от/до Атина и Солун, както на редица директни чартърни полети от Европа в периода април-ноември. То е важна входна точка към Западен Крит за увеличаващия се туристически поток от страни като Великобритания, Германия, Русия, България и скандинавските страни през летния сезон. Международното летище в Ханя обслужва около два милиона и половина посетители годишно достигайки трафик до 2 500 пътника на час в най-натоварените месеци - юли и август. В момента летището е в процес на модернизация, включваща изграждане на нова сграда за пътниците и нова контролна кула. Летище „Йоанис Даскалогианис” в Ханя е лесно достъпно от основната пътна мрежа с кола, мотоциклет или скутер под наем. Най-добрият начин да проучите интересния остров Крит е с мотоциклет или скутер под наем, защото това ви дава свободата да стигнете до най-безлюдните плажове, с които островът изобилства или да се насладите най-пълноценно на прекрасните планински клисури. Плюсът на мотоциклетите и скутери под наем е, че те са и лесни за маневриране и паркиране в тесните улички на старите критски градове. Нищо чудно, че мотоциклетите и скутерите под наем са най-популярният начин на придвижване в Крит. Резервирайте предварително вашия мотоциклет или скутер под наем в Крит от летище Ханя с Motoroads, за да се насладите на независимостта и личното си време, откривайки великолепните плажове на остров Крит, невероятните исторически забележителности, разнообразния ландшафт с впечатляващи живописни пътища за любителите на мотоциклетите, преминаващи през планински вериги, осеяни с пещери и прорязани от драматични ждрела, стигащи чак до тюркоазено синьото море.
Свържете се с нас за информация относно наем на АТВ в Крит - Летище Ханя.

  Крит - Летище Ханя »  АТВ ПОД НАЕМ  - ГАЛЕРИЯ  

  Крит - Летище Ханя »  НАЕМ НА АТВ  - ЦЕНИ  

  Крит - Летище Ханя »  Изчислете цена за наем на АТВ

  • Пишете ни, ако Крит - Летище Ханя не е вашата дестинация за наем на АТВ
  • Вижте карта на всички дестинации за наем на АТВ
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Sun   Mon Крит - Летище Ханя
Hi: 22° Hi: 17° Temperature 20°C
Low: 16° Low: 12°
"
Dobar den Mike, We want to thank You for all help we have got with our reservation. You have done a excellent work, Mike!!! We are very, very grateful for Your fabulous service. You have been so kind and understanding even when we have troubled You with all our changes. You are the best, Mike BLAGODARYA VI MNOGO Best Regards: Stefan, Gunilla and Sofia Schmieg Gunilla Schmieg