Tрансфери и наем на евтино такси от НЕА ПОТИДЕА

Неа Потидеа Трансфери » Наем на такси Неа Потидеа, трансфер от летище в Гърция с такси, микробус и автобус до Неа Потидеа. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Неа Потидеа.
Sat Hi: 
Low: 
12°
Неа Потидеа
Temperature11°C
Sun Hi: 
Low: 
11°
10°
Ние използваме Motoroads за нашите трансфери до Банско през последните 14 години и те никога не са били подвеждали. Шофьорът винаги е навреме, за да ни вземе и винаги е много приятелски настроен с нашата група. Откровено мога да кажа, че никога не сме имали лош опит с Motoroads и определено ще ги използваме отново. Благодаря ви и скоро ще се видим! Деклан Бърне2020-30-01
НЕА ПОТИДЕА
Map Неа Потидеа
Мотороудс предлага трансфери от/до НЕА ПОТИДЕА на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Неа Потидеа с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Неа Потидеа , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Неа Потидеа - Летище Солун

€63€76€92€217€222«?»«?»65 км.40 мин

Неа Потидеа - Солун

€63€76€92€217€222«?»«?»65 км.40 мин
  Неа Потидеа се намира 70 км от летище Солун, на входа към вътрешността на полуостров Касандра. На влизане в Неа Потидеа, преминавате през живописния мост над канала, свързващ залива на Термайкос и Торонеос. Неа Потидеа е важен пристанищен град с всички модерни условия за летуване – хотели, апартаменти под наем, ресторанти, таверни, супермаркети и магазини. Градът се намира на 35 км от Полигрос в посока на юг.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА НЕА ПОТИДЕА ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Неа Потидеа
  • 24 часа трансфер от Неа Потидеа до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Неа Потидеа
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Неа Потидеа
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Неа Потидеа
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Неа Потидеа