Tрансфери и наем на евтино такси от МЕТАМОРФОЗИ

Метаморфози Трансфери » Наем на такси Метаморфози, трансфер от летище в Гърция с такси, микробус и автобус до Метаморфози. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Метаморфози.
Sun Hi: 
Low: 
16°
13°
Метаморфози
Temperature14°C
Mon Hi: 
Low: 
17°
14°
Използвам услугите на Motoroads редовно от 4 години, всеки път, когато пътувам до България. Тази компания организира семейни трансфери от летището в Бургас до Созопол и обратно. Тази компания е напълно надеждна. А надеждността е само основното нещо, което изисквам. Никога не се е случвало да не пристигнат или да са закъснели. Наистина мога да разчитам на техните услуги. Цените са сравними с други и аз също оценявам системата за резервация и издаване на ваучер. Определено ще използвам тази услуга през следващите години и мога само да я препоръчам на всички. Ctibor Dušek, Прага Тибор Дюсек2020-03-09
МЕТАМОРФОЗИ
Map Метаморфози
Мотороудс предлага трансфери от/до МЕТАМОРФОЗИ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Метаморфози с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Метаморфози , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Метаморфози - Летище Солун

€79€85€112€295€299«?»«?»97 км.75 мин

Метаморфози - Солун

€79€85€112€295€299«?»«?»97 км.75 мин

Метаморфози - София

€219€229€249«?»«?»«?»«?»410 км.310 мин
  Метаморфози е малко селце, находящо се на 95 км от летище Солун, на северозападния бряг на полуостров Ситония, Халкидики. Жителите му наброяват около 500 души, но през лятото могат да достигнат от 3 000 до 5 000 души. Селцето е надарено от природата с чисти плажове и борови гори. В Метаморфози можете на се насладите на разнообразни гръцки таверни, магазини за сувенири, барове и кафетерии.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА МЕТАМОРФОЗИ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Метаморфози
  • 24 часа трансфер от Метаморфози до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Метаморфози
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Метаморфози
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Метаморфози
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Метаморфози