МАРМАРАС » Tрансфери и наем на евтино такси от МАРМАРАС

Thu   Fri Мармарас
Hi: 18° Hi: 14° Temperature 22°C
Low: 15° Low: 13°
Cada año usamos este servicio, son muy profesiones, puntuales, la comunicación es excelente y a un precio muy competitivo. Recomiendo esta compañía por la magnífica experiencia durante 6 años Mario2018-07-10
Мармарас Трансфери » Наем на такси Мармарас, трансфер от летище в Гърция с такси, микробус и автобус до Мармарас. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Мармарас.
МАРМАРАС
Map Мармарас
Мотороудс предлага трансфери от/до МАРМАРАС на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Мармарас с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Мармарас , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Мармарас - Летище Солун

€110€114€132€295€299«?»«?»130 км.90 мин

Мармарас - Солун

€110€112€132€295€299«?»«?»125 км.90 мин
  Мармарас се намира на 110 км от летище Солун. Трансферното време с такси отнема между два и половина и три часа. Неос Мармарас е най-модерното селище, разположено на западния бряг на полуостров Ситония. Наблизо се намират Никити и Торони (на Халкидики). Неос Мармарас има дълги плажове, някои от които много близо до центъра на курорта. Туристите често прекарват времето си, седейки на плажа в някоя крайбрежна таверна със студено питие в ръка и се и наслаждават на прекрасната гледка към морето. Курортът разполага с много магазинчета, пазари и богат избор за настаняване.

   Цената на трансфер е за ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО и включва:

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ !
  • Персонално посрещане на летище
  • Без такса за закъснение на полет
  • Без такса за извънареден багаж
  • Обслужване от врата до врата
  • 24 часа обслужване на клиенти
  • Прозрачна цена - без скрити такси
  • Безплатни столчета за вашите деца
  • Предплатени пътни такси и застраховки
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer