Tрансфери и наем на евтино такси от НЕОС МАРМАРАС

Неос Мармарас Трансфери » Наем на такси Неос Мармарас, трансфер от летище в Гърция с такси, микробус и автобус до Неос Мармарас. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Неос Мармарас.
Thu Hi: 
Low: 
24°
20°
Неос Мармарас
Temperature26°C
Fri Hi: 
Low: 
21°
19°
Използвам услугите на Motoroads редовно от 4 години, всеки път, когато пътувам до България. Тази компания организира семейни трансфери от летището в Бургас до Созопол и обратно. Тази компания е напълно надеждна. А надеждността е само основното нещо, което изисквам. Никога не се е случвало да не пристигнат или да са закъснели. Наистина мога да разчитам на техните услуги. Цените са сравними с други и аз също оценявам системата за резервация и издаване на ваучер. Определено ще използвам тази услуга през следващите години и мога само да я препоръчам на всички. Ctibor Dušek, Прага Тибор Дюсек2020-03-09
НЕОС МАРМАРАС
Map Неос Мармарас
Мотороудс предлага трансфери от/до НЕОС МАРМАРАС на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Неос Мармарас с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Неос Мармарас , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Неос Мармарас - Летище Солун

€110€114€132€295€299«?»«?»130 км.90 мин

Неос Мармарас - Солун

€110€112€132€295€299«?»«?»125 км.90 мин
  Неос Мармарас се намира на 110 км от летище Солун. Трансферното време с такси отнема между два и половина и три часа. Неос Мармарас е най-модерното селище, разположено на западния бряг на полуостров Ситония. Наблизо се намират Никити и Торони (на Халкидики). Неос Мармарас има дълги плажове, някои от които много близо до центъра на курорта. Туристите често прекарват времето си, седейки на плажа в някоя крайбрежна таверна със студено питие в ръка и се и наслаждават на прекрасната гледка към морето. Курортът разполага с много магазинчета, пазари и богат избор за настаняване.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА НЕОС МАРМАРАС ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Неос Мармарас
  • 24 часа трансфер от Неос Мармарас до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Неос Мармарас
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Неос Мармарас
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Неос Мармарас
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Неос Мармарас