Tрансфери и наем на евтино такси от КРАНЕВО

Кранево Трансфери » Наем на такси Кранево, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Кранево. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Кранево.
Wed Hi: 
Low: 
16°
10°
Кранево
Temperature18°C
Thu Hi: 
Low: 
16°
Използвам услугите на Motoroads редовно от 4 години, всеки път, когато пътувам до България. Тази компания организира семейни трансфери от летището в Бургас до Созопол и обратно. Тази компания е напълно надеждна. А надеждността е само основното нещо, което изисквам. Никога не се е случвало да не пристигнат или да са закъснели. Наистина мога да разчитам на техните услуги. Цените са сравними с други и аз също оценявам системата за резервация и издаване на ваучер. Определено ще използвам тази услуга през следващите години и мога само да я препоръчам на всички. Ctibor Dušek, Прага Тибор Дюсек2020-03-09
КРАНЕВО
Map Кранево
Мотороудс предлага трансфери от/до КРАНЕВО на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Кранево с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Кранево , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Кранево - Варна

€40€45€55€65€79€99€10527 км.30 мин

Кранево - Летище Бургас

€95€99€124€185€218€299€359158 км.140 мин

Кранево - Летище Варна

€37€40€49€64€79€99€10527 км.30 мин
  Кранево се намира на 24 км от центъра на Варна и на 24 км от летище Варна, точно след северния край на курорта Златни пясъци на северното Черноморие. Можете да резервирате трансфер от летище Варна, който ще Ви преведе по главната крайбрежна магистрала Е 87. Трансферното време отнема само половин час. В последните години курортът бележи бързо развитие благодарение на чудесната си пясъчна плажна ивица, приемливи цени, лечебни минерални извори както и заради близостта си до летище Варна и курортите Слънчев бряг и Албена.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА КРАНЕВО ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Кранево
  • 24 часа трансфер от Кранево до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Кранево
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Кранево
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Кранево
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Кранево