Tрансфери и наем на евтино такси от КАРЛОВО

Карлово Трансфери » Наем на такси Карлово, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Карлово. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Карлово.
Thu Hi: 
Low: 
16°
Карлово
Temperature15°C
Fri Hi: 
Low: 
23°
Използвам услугите на Motoroads редовно от 4 години, всеки път, когато пътувам до България. Тази компания организира семейни трансфери от летището в Бургас до Созопол и обратно. Тази компания е напълно надеждна. А надеждността е само основното нещо, което изисквам. Никога не се е случвало да не пристигнат или да са закъснели. Наистина мога да разчитам на техните услуги. Цените са сравними с други и аз също оценявам системата за резервация и издаване на ваучер. Определено ще използвам тази услуга през следващите години и мога само да я препоръчам на всички. Ctibor Dušek, Прага Тибор Дюсек2020-03-09
КАРЛОВО
Map Карлово
Мотороудс предлага трансфери от/до КАРЛОВО на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Карлово с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Карлово , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Карлово - Летище Пловдив

€35€40€55«?»«?»«?»«?»90 км.60 мин

Карлово - Летище София

€95€99€105€145€179«?»«?»145 км.130 мин

Карлово - Пловдив

€35€40€49«?»«?»«?»«?»80 км.60 мин

Карлово - София

€95€99€105€145€179«?»«?»145 км.140 мин
  Град Карлово е сгушен в Долината на розите, в подножието на Стара планина. Разположен е на 145 км източно от София (летище София) или трансферното време е приблизително един час и двадесет минути. Вторият по големина град в България – Пловдив е на 60 км в посока юг. Родно място на Васил Левски – лидерът на революционното движение срещу турското робство, градът е изиграл важна роля в българската история. Карлово е пленително планинско градче с традиционна за българското Възраждане архитектура и музеи, посветени на Васил Левски. Карлово е и отправна точка за различни туристически маршрути в Стара планина, чийто най-висок връх - връх Ботев на 2 376 м надморска височина, е всъщност съвсем близо.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА КАРЛОВО ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Карлово
  • 24 часа трансфер от Карлово до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Карлово
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Карлово
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Карлово
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Карлово