Tрансфери и наем на евтино такси от ИСТАНБУЛ ТАКСИМ

Истанбул Таксим Трансфери » Наем на такси Истанбул Таксим, трансфер от летище в Турция с такси, микробус и автобус до Истанбул Таксим. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Истанбул Таксим.
Thu Hi: 
Low: 
21°
15°
Истанбул Таксим
Temperature18°C
Fri Hi: 
Low: 
22°
16°
Перфектна работа! всичко се случи, както обсъдихме. Благодаря ти! Аттила 2023-01-08
ИСТАНБУЛ ТАКСИМ
Map Истанбул Таксим
Мотороудс предлага трансфери от/до ИСТАНБУЛ ТАКСИМ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Истанбул Таксим с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Таксим , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Истанбул Таксим - Летище Истанбул (IGA)

€48€50€56€67€88€95€13221 км.39 мин

Истанбул Таксим - Летище Сабиха Гьокчен

€81€85€89€95€116€134€23448 км.59 мин
  Таксим е квартал в европейската част на Истанбул и основна точка за трансфер за градската система за обществен транспорт. Таксим се намира на 16 км североизточно от международното летище "Ататюрк" и с частно такси се стига дотам за около 30 минути или повече, в зависимост от трафика. Трансферът от Международното летище "Ататюрк" до Таксим ще Ви преведе на юг през улица "Ататюрк" и "Йесилкьой Бакъркьой Сахил Йолу" на изток до улица "Кенеди" по протежение на морския бряг, а след това в североизточна посока ще продължите по булевард "Ататюрк", улица "Рефик Сайдам" и булевард "Тарлабашъ" до Таксим. Трансферът от "Сабиха Гьокчен" до Таксим ще Ви преведе през улица "Анкара" към магистралите Е80 и О-1, преминаващи през моста над Босфора мост и по пътя за Бешикташ, където ще завиете покрай двореца "Домабахче" и ще се отправите към Таксим. Самият трансфер трае между час и час и половина. Приютили много от нощните забележителности на Истанбул, съседните на Таксим квартал Бейоглу и пешеходният булевард "Истиклял" от векове са център на бохемски изкуства и сцена за развлечения с оживени барове и клубове. Днес шумният и силно претоварен с трафик и хора Таксим е център на модерния Истанбул с огромния си открит площад, увенчан с внушителен паметник, посветен на Ататюрк и Войната за независимост. Кварталът е основно туристическо и търговско средище, както и зона за почивка, и е известен не само със своите хотели от висока класа, а и с ресторантите и магазините си и е популярно и предпочитано място за празници и тържества. Мотороудс предлага частни трансфери от летище "Ататюрк" / "Сабиха Гьокчен" в Истанбул до Таксим за 1-50 пътници. Пътувайте до Таксим бързо и сигурно с нашите професионални услуги за такси и трансфери от летище "Ататюрк" и летище "Сабиха Гьокчен" - Истанбул.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ИСТАНБУЛ ТАКСИМ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Истанбул Таксим
  • 24 часа трансфер от Истанбул Таксим до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Истанбул Таксим
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Истанбул Таксим
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Таксим
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Истанбул Таксим