Tрансфери и наем на евтино такси от ИСТАНБУЛ ОРТАКЬОЙ

Истанбул Ортакьой Трансфери » Наем на такси Истанбул Ортакьой, трансфер от летище в Турция с такси, микробус и автобус до Истанбул Ортакьой. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Истанбул Ортакьой.
Tue Hi: 
Low: 
18°
13°
Истанбул Ортакьой
Temperature15°C
Wed Hi: 
Low: 
18°
13°
Перфектна работа! всичко се случи, както обсъдихме. Благодаря ти! Аттила 2023-01-08
ИСТАНБУЛ ОРТАКЬОЙ
Map Истанбул Ортакьой
Мотороудс предлага трансфери от/до ИСТАНБУЛ ОРТАКЬОЙ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Истанбул Ортакьой с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Ортакьой , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Истанбул Ортакьой - Летище Истанбул (IGA)

€50€52€55€67€90€104€14433 км.50 мин

Истанбул Ортакьой - Летище Сабиха Гьокчен

€78€87€92€96€120€134€23243 км.55 мин
  Може би един от най-приятните квартали на Истанбул - Ортакьой, се намира в европейската част на града на Босфора, в прекрасно живописно каре точно под първия мост над Босфора. В квартала кипи интензивен нощен живот. Тук са разположени някои от най-добрите нощни клубове в Истанбул, а районът е пълен с отлични ресторанти и чайни, с изглед към бреговата линия на Босфора и от всички ценови диапазони, с пъстри улични базари и кафенета, простиращи се по протежение на брега. Освен това, в района има редица исторически църкви, синагоги и джамии и много от хотелите в Ортакьой са истински исторически дворци, които са били превърнати в модерни хотели. Историята на Ортакьой датира от времето, когато султаните започнали да прекарват лятото в жилища по брега на Ортакьой. Летище "Ататюрк" е на 33 км югоизточно от квартала. За да стигнете от летището до Ортакьой, карайте по булевард "Ататюрк", после продължете по О-1, по булевард "Барбароса" и ул. "Чъраан". Трансферът отнема приблизително един час, в зависимост от трафика. Летище "Сабиха Гьокчен" е на 43 км югоизточно и до него може да се стигне по улица "Чъраан" и бул. "Барбароса", по O1-O2, "Джамлика Баланташъ", магистрала Е80 след което се минава през изхода на улица "Анкара". Трансферът с частно такси отнема около час и петнадесет минути. Мотороудс предлага частни трансфери от летище "Ататюрк" / "Сабиха Гьокчен" в Истанбул до Ортакьой за 1-50 пътници. Пътувайте до Ортакьой бързо и сигурно с нашите професионални услуги за трансфер.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ИСТАНБУЛ ОРТАКЬОЙ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Истанбул Ортакьой
  • 24 часа трансфер от Истанбул Ортакьой до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Истанбул Ортакьой
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Истанбул Ортакьой
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Ортакьой
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Истанбул Ортакьой