Tрансфери и наем на евтино такси от ИСТАНБУЛ ЕЮП

Истанбул Еюп Трансфери » Наем на такси Истанбул Еюп, трансфер от летище в Турция с такси, микробус и автобус до Истанбул Еюп. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Истанбул Еюп.
Hi: 
Low: 

Истанбул Еюп
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

От няколко години работя с екипа на Motoroads. Както обикновено, всичко беше на много добро ниво на обслужване: колата беше според поръчката, детското столче беше според договореността, регистрацията на колата при получаване и при връщане беше извършена ясно, точно и навреме. Много добър екип, много добро и удобно обслужване. Разумни цени и отлична комуникация на различни езици. Благодаря ти. Много сме доволни и ще продължим да поръчваме автомобили от тази фирма. С уважение, Алекс (обиколихме България с жена ми и детето на 1 годинка) Shuster Alexander2024-11-07
ИСТАНБУЛ ЕЮП
Map Истанбул Еюп
Мотороудс предлага трансфери от/до ИСТАНБУЛ ЕЮП на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Истанбул Еюп с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Еюп , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Истанбул Еюп - Летище Истанбул (IGA)

€54€56€63€74€88€110€15225 км.40 мин

Истанбул Еюп - Летище Сабиха Гьокчен

€88€92€105€114€136€154€25465 км.75 мин
  Еюп е квартал в Истанбул, който започва от Златния рог и продължава през целия път до брега на Черно море. Развил се в района на Златния рог, Еюп е от голямо историческо значение, особено за мюсюлманите. Мюсюлманските поклонници идват от цял свят, за да посетят Еюп Султан Джамия и гробницата на Абу Айюб ал-Ансари - знаменосец и приятел на пророка Мохамед, убит по време на първата обсада на Константинопол от мюсюлманите. Тя е считана за едно от най-светите места в исляма. Кафенето Пиер Лоти е друго популярно място в Еюп, откъдето можете да насладите на някои от най-добрите гледки на Златния рог и на историческите гробища - както християнски, така и мюсюлмански. Еюп е разположен на 25 км северно от летище "Ататюрк", или около 30 минути път по булевард "Ататюрк" на север и Е 80 и О-3 на изток до Еюп. Кварталът е 65 км от Международното летище "Сабиха Гьокчен", което е на повече от час и половина с частно такси по O-4, O-1 и O-3 в северозападно направление. Мотороудс предлага частни трансфери от летище "Ататюрк" / "Сабиха Гьокчен" в Истанбул до Еюп за 1-50 пътници. Пътувайте до Еюп бързо и сигурно с нашите професионални услуги за трансфер.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ИСТАНБУЛ ЕЮП ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Истанбул Еюп
  • 24 часа трансфер от Истанбул Еюп до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Истанбул Еюп
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Истанбул Еюп
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Еюп
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Истанбул Еюп