Tрансфери и наем на евтино такси от ИСТАНБУЛ БЕШИКТАШ

Истанбул Бешикташ Трансфери » Наем на такси Истанбул Бешикташ, трансфер от летище в Турция с такси, микробус и автобус до Истанбул Бешикташ. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Истанбул Бешикташ.
Hi: 
Low: 

Истанбул Бешикташ
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Перфектна работа! всичко се случи, както обсъдихме. Благодаря ти! Аттила 2023-01-08
ИСТАНБУЛ БЕШИКТАШ
Map Истанбул Бешикташ
Мотороудс предлага трансфери от/до ИСТАНБУЛ БЕШИКТАШ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Истанбул Бешикташ с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Бешикташ , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Истанбул Бешикташ - Летище Истанбул (IGA)

€57€59€62€73€72€92€13435 км.50 мин

Истанбул Бешикташ - Летище Сабиха Гьокчен

€78€82€87€96€110€124€23245 км.60 мин
  Разположен в в европейската част на Истанбул, в непосредствена близост до Босфора, Бешикташ е един от най-старите и най-развити квартали на Истанбул. На север той граничи със Саръйер и Шишли, на запад - с Кагитане и Шишли, с Бейоглу - на юг и с Босфора - на изток. Бешикташ се намира на около 35 километра североизточно от летище "Ататюрк", или време за трансфер около 50 минути - приблизително 18 км по продължение на ул. "Кенеди", която минава покрай гара "Сиркеси", моста Галата, после направо по ул. "Неджатибей", край "Каракьой" и Фъндъклъ", двореца "Долмабахче" и продължава по улица "Меджлиса Мебусан" до Бешикташ. Разстоянието от летище "Сабиха Гьокчен" в азиатската част до квартала е около 45 км или 1 час и 15 минути. Пътят ще Ви преведе покрай магистрала Е80 и 0-1, ще минете по моста над Босфора, покрай "Акмеркез Йолу" и "Ахмет Аднан Сайгун" до Бешикташ. Кварталът е наричан "кварталът на палатите" заради множеството дворци, разположени в него, много от които са на брега на Босфора и привличат туристи през цялата година. Бешикташ е един от морските центровете на Босфора, откъдето безброй лодки предлагат услугите си, за да Ви закарат до различни квартали в азиатската част на Истанбул. Мотороудс предлага частни трансфери от летище "Ататюрк" / "Сабиха Гьокчен" в Истанбул до Бешикташ за 1-50 пътници. Пътувайте до Бешикташ бързо и сигурно с нашите професионални услуги за такси и трансфери от летище "Ататюрк" и летище "Сабиха Гьокчен".

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ИСТАНБУЛ БЕШИКТАШ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Истанбул Бешикташ
  • 24 часа трансфер от Истанбул Бешикташ до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Истанбул Бешикташ
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Истанбул Бешикташ
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Истанбул Бешикташ
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Истанбул Бешикташ