ДОЛНА БАНЯ » Tрансфери и наем на евтино такси от ДОЛНА БАНЯ

Wed   Thu Долна Баня
Hi:  Hi:  Temperature 1°C
Low:  Low: 
Excellent service! Easy to book on line, easy to make changes! Always on time, very professional, clean cars, very reliable! I use them for the last 4 years and was always satisfied! Highly recommended!!! Desislava2018-25-12
Долна Баня Трансфери » Наем на такси Долна Баня, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Долна Баня. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Долна Баня.
ДОЛНА БАНЯ
Map Долна Баня
Мотороудс предлага трансфери от/до ДОЛНА БАНЯ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Долна Баня с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Долна Баня , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Долна Баня - Летище София

€61€69€81€117«?»«?»«?»75 км.75 мин

Долна Баня - София

€61€69€81€117«?»«?»«?»75 км.75 мин
  Долна Баня е малък град (4 500 жители) в община Костенец, на 65 км югоизточно от летище София. Градът е известен с множеството минерални извори и с голф клуба „Никлаус”, отдалечен само на 2,5 км от града. В непросредствена близост, на 20 км се намира голф клуба на Ихтиман както и най-стария ски курорт в България – Боровец. По пътя между Костенец и Долна Баня се намира първото частно летище в България. В града се провежда ежегоден екологичен фестивал, на който бизнесът и гражданите обменят идеи за екологични проекти и бъдещо развитие.

   Цената на трансфер е за ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО и включва:

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ !
  • Персонално посрещане на летище
  • Без такса за закъснение на полет
  • Без такса за извънареден багаж
  • Обслужване от врата до врата
  • 24 часа обслужване на клиенти
  • Прозрачна цена - без скрити такси
  • Безплатни столчета за вашите деца
  • Предплатени пътни такси и застраховки
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer