СОФИЯ кемпер под наем, СОФИЯ рент а кемперван

София кемпери под наем »  Кемперван под наем » София
Mon Hi: 
Low: 
14°
14°
София
Temperature16°C
Tue Hi: 
Low: 
16°
13°
Надежден автомобил под наем с ексклузивна опция за вземане или връщане на автомобила във всеки един град в България, дори и малък, срещу разумна допълнителна такса. Политика за семейства, тъй като те са единствените, които не таксуват допълнително за детски седалки! Джакомо2024-20-04
СОФИЯ
Map София
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Наем на Кемпер в София Кемперван под наем в София Кемперван под наем в България Наем на Кемпер в България МОТОРОАДС предлага кемпери под наем в СОФИЯ. Можете да вземете от нас различни видове кемпери под наем в СОФИЯ - Интегриран кемпер, Алковен, Полуинтегриран, Кемперван. СОФИЯ  » автопарка от кемпери под наем се състои предимно от нови кемпери на атрактивни цени, който включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кемпер под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. ОТЗИВИ ЗА КЕМПЕРИ ПОД НАЕМ В СОФИЯ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички кемпер рент услуги. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас. София.

София Кемпер под наем » Онлайн търсене

София Наем на кемпер » Категории

София Кемпер под наем » Модели

София » Под наем

София » Информация

Като столицата на България, София е най-големият административен, икономически, транспортен и рент а кар център на страната. София се намира в западната част на Софийското поле, в подножието на Витоша и има централно разположение на Балканския полуостров. Новите зимни маршрути към ски-курортите от летище София и постоянно развиващите се черноморски туристически дестинации през лятото са основните фактори за нарастващия процент на туристите посещаващи България, които имат нужда от кола под наем и транспортни услуги в столицата. Всички известни рент а кар компани като Avis, Europcar, Hertz и Sixt имат представителства тук, както и много местни компании, предлагащи рент а кар услуги в София. Ако обаче искате да спестите време и пари като резервирате онлайн кола под наем в София, Motoroads предлага пълни рент а кар услуги на едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара за коли под наем. С Motoroads вашата рент а кар услуга в София е изключително лесна и достъпна: като се започне от бързия, лесен и сигурен начин за онлайн резервации, и се стигне до пълния рент а кар пакет и пословичното ни обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Ние целим да ви предоставим безупречна рент а кар услуга в София, за да можете да се отправите по-бързо на път и да се връщате при нас, привлечени от нашите онлайн оферти за коли под наем за всеки бюджет, от сигурния и лесен процес на резервиране и включващи всичко рент а кар цени. Ако наемете кола в София и искате да посетите някои от най-близките дестинации, ето и някои основни насоки: от София за Боровец (60 км в югоизточна посока) поемете по път 82 до Самоков и продължете до Боровец; за Банско (170 км на юг) поемете по път E79 към Кулата, при Симитли завийте наляво и поемете по път 19 към Банско; за Пловдив на 150 км в източна посока, тръгнете по магистрала E80/А1; за Велико Търново (230 км на изток) - поемете по магистрала E79/А2 към Плевен и при Ябланица поемете път Е772 за Велико Търново; за Гюешево (120 км в югозападна посока) поемете по Е79 и след Дупница хванете път 62 за Кюстендил; за Колотина (65 км на северозапад) поемете по Е80; за Кулата (179 км в южна посока) поемете по Е79. София не е главен транспортен и рент а кар център само, защото е важен транспортен кръстопът. Втората най-древна столица в Европа се гордее с многобройни древни археологически паметници, красива архитектура, театри и музеи, опера и художествени галерии, както и множество нощни заведения и клубове, музикални събития и магазини.

  София »  Кемпер под наем ГАЛЕРИЯ 

  София »  Кемпер под наем ЦЕНИ 

  • София » цените за наем на кемопер са базирани на 24 часа
  • Aко Софияне е вашата рент а кемпер дестинация, попитайте тук