Tрансфери и наем на евтино такси от АПРИЛЦИ

Априлци Трансфери » Наем на такси Априлци, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Априлци. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Априлци.
Sun Hi: 
Low: 
21°
15°
Априлци
Temperature21°C
Mon Hi: 
Low: 
25°
16°
Използвам услугите на Motoroads редовно от 4 години, всеки път, когато пътувам до България. Тази компания организира семейни трансфери от летището в Бургас до Созопол и обратно. Тази компания е напълно надеждна. А надеждността е само основното нещо, което изисквам. Никога не се е случвало да не пристигнат или да са закъснели. Наистина мога да разчитам на техните услуги. Цените са сравними с други и аз също оценявам системата за резервация и издаване на ваучер. Определено ще използвам тази услуга през следващите години и мога само да я препоръчам на всички. Ctibor Dušek, Прага Тибор Дюсек2020-03-09
АПРИЛЦИ
Map Априлци
Мотороудс предлага трансфери от/до АПРИЛЦИ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Априлци с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Априлци , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Априлци - Летище София

€122€132€147€249€299€359€399200 км.160 мин

Априлци - София

€122€132€147€249€299€359€399200 км.160 мин
  Априлци е очарователен малък град в подножието на Стара планина. Състои се от 4 квартала – Видима, Острец, Ново село и Зла река. Градът се намира на 200 км източно от София – столицата на България. В съседство са разположени градовете Габрово (55 км) и Велико Търново (105 км). Априлци е отправна база за покоряване на връх Ботев и предпочитана туристическа дестинация заради благоприятния климат и непокътнатата природа.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА АПРИЛЦИ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Априлци
  • 24 часа трансфер от Априлци до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Априлци
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Априлци
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Априлци
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Априлци