Tрансфери и наем на евтино такси от АПРИЛЦИ

Априлци Трансфери » Наем на такси Априлци, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Априлци. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Априлци.
Fri Hi: 
Low: 
19°
17°
Априлци
Temperature19°C
Sat Hi: 
Low: 
21°
18°
От няколко години работя с екипа на Motoroads. Както обикновено, всичко беше на много добро ниво на обслужване: колата беше според поръчката, детското столче беше според договореността, регистрацията на колата при получаване и при връщане беше извършена ясно, точно и навреме. Много добър екип, много добро и удобно обслужване. Разумни цени и отлична комуникация на различни езици. Благодаря ти. Много сме доволни и ще продължим да поръчваме автомобили от тази фирма. С уважение, Алекс (обиколихме България с жена ми и детето на 1 годинка) Shuster Alexander2024-11-07
АПРИЛЦИ
Map Априлци
Мотороудс предлага трансфери от/до АПРИЛЦИ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Априлци с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Априлци , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Априлци - Летище София

€172«?»€197€299€349€409€449200 км.160 мин

Априлци - София

€172«?»€197€299€349€409€449200 км.160 мин
  Априлци е очарователен малък град в подножието на Стара планина. Състои се от 4 квартала – Видима, Острец, Ново село и Зла река. Градът се намира на 200 км източно от София – столицата на България. В съседство са разположени градовете Габрово (55 км) и Велико Търново (105 км). Априлци е отправна база за покоряване на връх Ботев и предпочитана туристическа дестинация заради благоприятния климат и непокътнатата природа.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА АПРИЛЦИ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Априлци
  • 24 часа трансфер от Априлци до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Априлци
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Априлци
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Априлци
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Априлци