ЧИРПАН » Tрансфери и наем на евтино такси от ЧИРПАН

Чирпан Трансфери » Наем на такси Чирпан, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Чирпан. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Чирпан.
ЧИРПАН
Map Чирпан
Мотороудс предлага трансфери от/до ЧИРПАН на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Чирпан с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Чирпан , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Чирпан - Летище София

$153$165$209$344«?»«?»«?»189 км.160 мин

Чирпан - София

$153$165$209$344«?»«?»«?»200 км.160 мин
  Град Чирпан се намира в сърцето на Тракийската долина, на 8 км на север от река Марица, на 50 км източно от Пловдив, 200 км източно от София, на 35 км югозападно от Стара Загора и на 37 км северозападно от Димитровград. Чирпан е важен кръстопът със стратегическо значение за българския транспорт и логистика. Заслужава си да посетите къщата-музей на Пейо Яворов – един от най-известните поети-символисти в България. Ако пътувате към Чирпан от София (или летище София) следвайте магистрала Е 80 и знаците за град Бургас, като следвате десния изход за Чирпан, който е само на 3 км от магистралата.

   Цената на трансфер е за ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО и включва:

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ !
  • Персонално посрещане на летище
  • Без такса за закъснение на полет
  • Без такса за извънареден багаж
  • Обслужване от врата до врата
  • 24 часа обслужване на клиенти
  • Прозрачна цена - без скрити такси
  • Безплатни столчета за вашите деца
  • Предплатени пътни такси и застраховки
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
"
Hi: We completed our tour of Bulgaria with car and driver. I wanted to let you know that our driver Phillip was great. He really made our trip special and accommodated us completely. He was very informative and we learned lots of history and information about Bulgaria. We will recommend you and your company highly. Thank you again. Carolyn Bergey. Carolyn Bergey