ВРАЦА » Tрансфери и наем на евтино такси от ВРАЦА

Sat Hi: 
Low: 
15°
Враца
Temperature7°C
Sun Hi: 
Low: 
14°
Заказывали трансфер на группу из 10 человек 8 марта 2019 от аэропорта Пловдив до Пампорово. Автобус приехал вовремя, водитель ехал очень аккуратно! Все очень понравилось! Большое спасибо! Мария2019-14-03
Враца Трансфери » Наем на такси Враца, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Враца. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Враца.
ВРАЦА
Map Враца
Мотороудс предлага трансфери от/до ВРАЦА на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Враца с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Враца , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Враца - Летище София

€65€70€79€119€139«?»«?»120 км.90 мин

Враца - София

€65€70€79«?»«?»«?»«?»120 км.90 мин
  Враца се намира на 116 км северно от София, на 41 км югоизточно от Монтана и на 80 км от фериботното пристанище Оряхово и от важния пристанищен град Лом на река Дунав. Враца е един от най-красивите градове в България, скътан в полите на Врачанска планина, а изумително красивото дефиле Врацата се възвисява към планината на запад от градския център. Градът е важен кръстопът на пътни и железопътни линии не само от национално, но и от международно значение. От летище София до Враца се стига по път Е 79, след което А 2 и продължава по път Е 79. От Враца до Видин нашият трансфер ще Ви преведе по път Е 79, продължава напред до Новоселци и стига до Видин, където има фериботна линия между България и Румъния.

   Цената на трансфер е за ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО и включва:

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ !
  • Персонално посрещане на летище
  • Без такса за закъснение на полет
  • Без такса за извънареден багаж
  • Обслужване от врата до врата
  • 24 часа обслужване на клиенти
  • Прозрачна цена - без скрити такси
  • Безплатни столчета за вашите деца
  • Предплатени пътни такси и застраховки
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени
Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer