Tрансфери и наем на евтино такси от ВИТОША ЛИФТ

Витоша Лифт Трансфери » Наем на такси Витоша Лифт, трансфер от летище в България с такси, микробус и автобус до Витоша Лифт. Евтин транспорт от летище Варна, евтино пътуване от летище Бургас, билети и превоз на пътници до летище София и Пловдив до Витоша Лифт.
Tue Hi: 
Low: 
10°
Витоша Лифт
Temperature15°C
Wed Hi: 
Low: 

Ние използваме услугите на тази компания повече от 10 години, два пъти годишно обслужването е перфектно, те са точни, много приятелски настроени, адаптират се към всички предложени промени и превозните средства са безупречни. Не можете да предоставите по-добра услуга. Марио2023-01-03
ВИТОША ЛИФТ
Map Витоша Лифт
Мотороудс предлага трансфери от/до ВИТОША ЛИФТ на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Витоша Лифт с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм, вижте КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ за нас. Мотороудс предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Витоша Лифт , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е лесно и удобно. Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента.
  Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни, за да получите оферта.
  За резервации в последния момент свържете се с нас по телефона, за да получите потвърждение.
ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИТакси
1-3
пътн.
Миниван
3-4
пътн.
Ван
4-8
пътн.
Микробус
8-12
пътн.
Микробус
12-17
пътн.
Автобус
17-30
пътн.
Автобус
30-50
пътн.
В една
посока
км.
Трансфер
време
мин

Витоша Лифт - Летище София

€49«?»€60€95«?»«?»«?»20 км.30 мин

Витоша Лифт - София

€49«?»€60€95«?»«?»«?»20 км.30 мин
  Ски лифтът на Витоша започва от покрайнините на София и е главен отправен пункт към гордостта на столицата – планината Витоша. Подножието на Витоша започва на 7 км от центъра на града, превръщайки планината в неразделна част от столицата и чудесен източник за всякакъв вид спорт на открито и задължително място за планинари, скиори и за всички, които обичат природата. Главният център за зимни спортове и отдих - Алеко е точно над линията, от която свършва гората, много близо до най-високия връх на Витоша - Черни връх. Алеко е последна спирка на лифта на Витоша. Кабинковият лифт от Симеоново не само ще ви качи за половин час до Алеко и ски пистите с различна степен на трудност, но и предлага страхотни гледки към София, която се разпростира в Софийската равнина на север от Витоша. Трансферното време от София (или летище София) до лифта на Витоша отнема между половин и един час в зависимост от трафика и метеорологичните условия.

   ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕР ЗА ВИТОША ЛИФТ ВКЛЮЧВА:

  • Персонално посрещане при трансфер от/до Витоша Лифт
  • 24 часа трансфер от Витоша Лифт до хотел и обратно
  • Без скрити такси на трансфер от/до Витоша Лифт
  • Без такса за закъснение на полет
  • Обслужване от врата до врата
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Безплатни столчета за трансфер от/до Витоша Лифт
  • Предплатени пътни такси и застраховка на местата
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени от/до Витоша Лифт
  • Без такса за извънареден багаж за трансфера от/до Витоша Лифт